Tegenstander Conor McGregor: 'Ik laat me niet omkopen' Nieuws
Nieuws

Tegenstander Conor McGregor: 'Ik laat me niet omkopen'

Tegenstander Conor McGregor: 'Ik laat me niet omkopen'
Tegenstander Conor McGregor: 'Ik laat me niet omkopen'

Donald ‘Cowboy’ Cerrone spreekt claims tegen dat hij wordt betaald om te verliezen tegen Conor McGregor.

Op UFC 246 in januari zal UFC-ster Conor McGregor zijn comeback maken, zijn tegenstander Donald Cerrone zal de Ier geen gemakkelijke wedstrijd geven. Toch beweren boze tongen dat de partij vooraf al verkocht is en Cerrone bewust zal winnen om zo het pad voor McGregor te effenen.

ZIE OOK >> Conor McGregor openbaart onthullende foto's

"Nee hoor, ik buig niet," vertelde Cerrone aan MMA Fighting. "Er gaat een hoop onzin rond, mensen blijven me vertellen:" Ik hoorde dat je betaald wordt om te verliezen. "Er zou niet genoeg geld in de wereld zijn voor iemand om me te betalen om bewust te verliezen. Ik zou mezelf nooit in de spiegel aan kunnen kijken als iemand me betaalde om een verlies te nemen. Shit, dat zal nooit gebeuren.

Niks ervan

"Ik vecht liever gratis dan geld aan te nemen om fucking te verliezen. Dat ben ik niet. Ik ga knokken tot op het bot zoals ik elke keer doe, "zegt Cerrone.

McGregor zijn laatste twee uitvoeringen hebben geresulteerd in een TKO-verlies tegen Floyd Mayweather in een boksspektakel en vervolgens afgelopen oktober in een eenzijdig uitje tegen Nurmagomedov. Ook McGregor zal ongetwijfeld geen opgezette partij willen, de krachtmeting met Cerrone zal namelijk uitmaken of hij klaar is om oprnieuw door te stomen binnen de UFC.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws