Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Tegenstander Conor McGregor: ‘Ik laat me niet omkopen’

Tegenstander Conor McGregor: ‘Ik laat me niet omkopen’

Tegenstander Conor McGregor: 'Ik laat me niet omkopen'

Donald ‘Cowboy’ Cerrone spreekt claims tegen dat hij wordt betaald om te verliezen tegen Conor McGregor.

Op UFC 246 in januari zal UFC-ster Conor McGregor zijn comeback maken, zijn tegenstander Donald Cerrone zal de Ier geen gemakkelijke wedstrijd geven. Toch beweren boze tongen dat de partij vooraf al verkocht is en Cerrone bewust zal winnen om zo het pad voor McGregor te effenen.

ZIE OOK >> Conor McGregor openbaart onthullende foto’s

“Nee hoor, ik buig niet,” vertelde Cerrone aan MMA Fighting. “Er gaat een hoop onzin rond, mensen blijven me vertellen:” Ik hoorde dat je betaald wordt om te verliezen. “Er zou niet genoeg geld in de wereld zijn voor iemand om me te betalen om bewust te verliezen. Ik zou mezelf nooit in de spiegel aan kunnen kijken als iemand me betaalde om een verlies te nemen. Shit, dat zal nooit gebeuren.

Niks ervan

“Ik vecht liever gratis dan geld aan te nemen om fucking te verliezen. Dat ben ik niet. Ik ga knokken tot op het bot zoals ik elke keer doe, “zegt Cerrone.

McGregor zijn laatste twee uitvoeringen hebben geresulteerd in een TKO-verlies tegen Floyd Mayweather in een boksspektakel en vervolgens afgelopen oktober in een eenzijdig uitje tegen Nurmagomedov. Ook McGregor zal ongetwijfeld geen opgezette partij willen, de krachtmeting met Cerrone zal namelijk uitmaken of hij klaar is om oprnieuw door te stomen binnen de UFC.

Bekijk ook

UFC 249: Jairzinho Rozenstruik wil interim titelgevecht

UFC zwaargewicht Jairzinho Rozenstruik roept op tot een tussentijds zwaargewicht titelgevecht tegen Francis Ngannou om ...

DWAAS: UFC vechter ‘je krijgt coronavirus door tv kijken’

Zo’n beetje iedereen heeft zijn eigen visie op het ontstaan en doorgeven van het coronavirus, ...

Chatri Sityodtong wil een ONE tegen UFC super titelgevecht

De grote baas van ONE Championship Chatri Sityodtong wil een gevecht tussen ONE kampioen Jingnan ...