Teen in 'anus' tegenstander: MMA-vechter bestraft (video) Nieuws
Nieuws

Teen in 'anus' tegenstander: MMA-vechter bestraft (video)

Teen in 'anus' tegenstander: MMA-vechter bestraft (video)
Teen in 'anus' tegenstander: MMA-vechter bestraft (video)

Waar moet het heen met de vechtsport als zelfs de heiligste plekken op het lichaam niet meer veilig zijn.

In alle ernst, Mixed Martial Arts is een zware en brute sport en niet voor bangeriken. Bij gevechten gaan vaak concurrenten op zoek naar elk middel om een ​​voorsprong te krijgen op hun tegenstander, en vaak zijn er wat minder smakelijke tactieken bij betrokken.

Dit weekend vond Bellator 223 plaats in Londen, met een wedstrijd tussen de Braziliaanse Jorge Kanella en de Engelsman Alfie Davis. Het lichtgewicht gevecht zag de Engelsman zijn indrukwekkende gevechtsrecord van 12-3 voortzetten met een unanieme beslissingsoverwinning op de Braziliaan.

In de poeperd

Davis 'overwinning was echter niet het enige dat de aandacht trok tijdens de wedstrijd. Hoewel er vaak sprake is van gestraft worden in de ring tijdens deze gevechten, neemt dit het gezegde naar een ander niveau. Kanella kwam niet door de verdediging van Davis en besloot een drastische techniek te gebruiken.

Hoewel het in eerste instantie op een standaardschop leek, leek het erop dat Kanella precies wist waar hij zijn grote teen naar richte, Davis leek nogal ongemakkelijk met het gebeuren. Scheidsrechter Kevin MacDonald zag de wel erg gemene techniek en stopte de wedstrijd onmiddellijk. Dit koste Kanella als straf een punt, nadat Davis zichzelf had hersteld, ging het gevecht door.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws