Teamgenoot Conor McGregor verwijdert haatbericht Khabib Nurmagomedov – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Teamgenoot Conor McGregor verwijdert haatbericht Khabib Nurmagomedov

Teamgenoot Conor McGregor verwijdert haatbericht Khabib Nurmagomedov

Je kunt het gerust slechte timing noemen de haat tweet van Conor McGregor’s teamgenoot Dillon Danis over UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov.

Dillon Danis die onder contract staat bij UFC concurrent Bellator MMA, plaatste en verwijderde snel een onsmakelijke tweet over Khabib Nurmagomedov. Danis is een teamgenoot van Conor McGregor die niet op goede voet staat met Khabib.

Je gaat te ver

Khabib versloeg zaterdag Justin Gaethje tijdens UFC 254, Danis probeerde echter het moment te kapen en schreef: “Khabib gaat met pensioen omdat hij bang is voor Conor McGregor”. Toch verwijderde hij deze Tweet snel nadat hij zich realiseerde dat hij te ver was gegaan.

UFC-kampioen Khabib dwong Gaethje om in de tweede ronde af te tikken, voordat hij in tranen uitbarstte om zijn pensionering aan te kondigen. “Vandaag wil ik zeggen dat dit mijn laatste gevecht is. Ik kom hier nooit zonder mijn vader,”aldus Khabib.

Niks pensioen

De vader van Khabib, Abdulmanap Nurmagomedov overleed eerder dit jaar aan de gevolgen van het coronavirus. Hij stond zijn zoon vanaf dag 1 bij in de sport. Danis moet zich hebben beseft dat zijn tweet echt niet kon en het dus snel weghaalde.

Overigens reageerde McGregor zelf ook met een tweet richting Khabib en zei door te gaan, nu er geen gevecht tussen beiden er meer in zit. De manager van Khabib tweette maandag dat Khabib wellicht helemaal niet met pensioen zou zijn. LEES HIER MEER….

Bekijk ook

BREAKING: Holyfield (58) maakt rentree tegen laatste tegenstander van Mike Tyson

Aanvankelijk zou Holyfield volgende maand tegen Mike Tyson vechten

Topvechter Silva over dood DMX: ‘ik ben er kapot van’

Anderson Silva, de UFC-legende raakte in de war na de dood van zijn vriend DMX

Viking scheids laat vechter vliegen door de UFC-kooi

Terwijl De Castro al buiten westen lag op het canvas en Danho leek de zaak verder af te willen maken

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page