Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Teamgenoot Conor McGregor verwijdert haatbericht Khabib Nurmagomedov

Teamgenoot Conor McGregor verwijdert haatbericht Khabib Nurmagomedov

Je kunt het gerust slechte timing noemen de haat tweet van Conor McGregor’s teamgenoot Dillon Danis over UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov.

Dillon Danis die onder contract staat bij UFC concurrent Bellator MMA, plaatste en verwijderde snel een onsmakelijke tweet over Khabib Nurmagomedov. Danis is een teamgenoot van Conor McGregor die niet op goede voet staat met Khabib.

Je gaat te ver

Khabib versloeg zaterdag Justin Gaethje tijdens UFC 254, Danis probeerde echter het moment te kapen en schreef: “Khabib gaat met pensioen omdat hij bang is voor Conor McGregor”. Toch verwijderde hij deze Tweet snel nadat hij zich realiseerde dat hij te ver was gegaan.

UFC-kampioen Khabib dwong Gaethje om in de tweede ronde af te tikken, voordat hij in tranen uitbarstte om zijn pensionering aan te kondigen. “Vandaag wil ik zeggen dat dit mijn laatste gevecht is. Ik kom hier nooit zonder mijn vader,”aldus Khabib.

Niks pensioen

De vader van Khabib, Abdulmanap Nurmagomedov overleed eerder dit jaar aan de gevolgen van het coronavirus. Hij stond zijn zoon vanaf dag 1 bij in de sport. Danis moet zich hebben beseft dat zijn tweet echt niet kon en het dus snel weghaalde.

Overigens reageerde McGregor zelf ook met een tweet richting Khabib en zei door te gaan, nu er geen gevecht tussen beiden er meer in zit. De manager van Khabib tweette maandag dat Khabib wellicht helemaal niet met pensioen zou zijn. LEES HIER MEER….

Bekijk ook

Bokskampioen Claressa Shields maakt stap naar MMA-vechten, tekent bij PFL

Claressa Shields heeft een meerjarige MMA-contract getekend met vechtsport organisatie PFL. Met deze deal stapt ...

MMA-badboy Nate Diaz hint op mogelijke terugkeer naar de UFC

Nate Diaz stond mee dan in de UFC kooi. Na zijn controversiële verlies tegen Jorge ...

Rapper 6ix9ine ontsnapt aan flink pak slaag na uitdagen bokskampioen (video)

6ix9ine ook bekend als Tekashi wilde het alpha mannetje uithangen in een club in Miami. ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page