Team Kops: MMA-vechter Manuel Gaxhja boekt succes in Griekenland Nieuws
Nieuws

Team Kops: MMA-vechter Manuel Gaxhja boekt succes in Griekenland

Team Kops: MMA-vechter Manuel Gaxhja boekt succes in Griekenland
Team Kops: MMA-vechter Manuel Gaxhja boekt succes in Griekenland

Team Kops kan wederom een winst bijschrijven op haar lange lijst van overwinningen. Zaterdagavond boekte MMA-vechter Manuel Gaxhja een zege op MCP 9 tegen Rafael Skouras, en pakte hiermee de MCP titel.

Gaxhja is een Albanees die in Amsterdam woont en traint bij de beroemde gym van Bert Kops. Bij Team Kops trainen grote namen die vechten bij grote organisaties zoals Bellator, bijvoorbeeld wereldkampioen Gegard Mousasi.

Wij spraken met Bert Kops en deze gaf aan trots te zijn op de prestatie van zijn protégé Gaxhja. Het nam niet veel tijd in beslag en de Albanees domineerde de partij in de bekende Kops stijl.

Winst record

Met zijn winst in Griekenland promoveert Gaxhja naar een record van 6-0-0. Hij vecht in de gewichtklasse van 67kg en zal nog veel van zich laten horen. Met Team Kops achter zich zou het zomaar mogelijk zijn dat bij een van de grote MMA-organisatie terecht komt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws