Te riskant! 'McGregor moet advies van Mike Tyson niet aannemen'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Te riskant! ‘McGregor moet advies van Mike Tyson niet aannemen’

Te riskant! ‘McGregor moet advies van Mike Tyson niet aannemen’

Te riskant! 'McGregor moet advies van Mike Tyson niet aannemen'

Mike Tyson gaf eerder deze week UFC-ster Conor McGregor wat advies hoe zijn terugkomst te maken naar het vechten. Alhoewel de bokslegende het goed bedoelt, zegt UFC-veteraan Michael Bisong dat de Ier beter zijn vingers in de oren kan steken.

Eerder deze week suggereerde de bokslegende, Tyson, dat McGregor ten minste drie overwinningen op zijn naam zou moeten hebben voordat hij een titelstrijd tegemoet gaat. ,,Na een nederlaag moet je een paar gevechten doen om natte voeten te krijgen”, vertelde Mike Tyson aan Henry Cejudo op de podcast The Fight Card.

Niet luisteren

,,Conor McGregor, ik denk dat je je zelfvertrouwen moet opbouwen en moet doen wat je doet: spannend winnen. Geen grote naam, laat hem drie gevechten doen en zijn zelfvertrouwen weer opbouwen. Elk gevecht gaat de tegenstander naar een hoger niveau”, suggereerde Tyson aan de Ier.

Bisping is van mening dat McGregor dit riskante advies van Tyson moet vermijden; ,,De omstandigheden met McGregor op dit moment, het is een riskante. Tyson zei dat je twee of drie gevechten moet hebben voordat je zo’n groot gevecht aangaat. Er is risico en er is beloning”, zegt Bisping.

Groot risico

,,Er zijn geen garanties in het vechtspel en als hij van hen verliest (iemand buiten de top vijf), dan is het nog erger als hij het zou opnemen tegen de kampioen, Charles Oliveira. Als je het opneemt tegen de kampioen Oliveira, word je verslagen, nou ja, wat dan? Geen probleem. Iedereen verliest nu van hem. Charles Oliveira is de man.”

Er zit zeker wat in het advies van Bisping. Als de Ier verliest van een lager gerangschikte vechter is dat slecht voor zijn imago. “Daar komt bij dat het risico op nog een keer breken van zijn been meer dan aanwezig is. Een foutje en het is gedaan. Dan kan je beter ten ondergaan in een kampioensgevecht. “

Bekijk ook

Antonio Plazibat in actie tijdens Glory Collision 4 op 8 oktober

Plazibat in actie tijdens Glory Collision 4 op 8 oktober

Antonio Plazibat wacht een gevecht op Glory Collision 4 op 8 oktober in het Gelredome, Arnhem.

F*ck! Dikke boete boeit MMA-vechter danny sabatello niks: 'Kom maar op'

Boeien! Dikke boete doet MMA-vechter niks: ‘Kom maar op’

Danny Sabatello's grote mond levert de Bellator MMA vechter een stevige boete op.

Pak slaag tasjesdief door vrouwelijke kickbokser: 'Oprotten'

Pak slaag tasjesdief door vrouwelijke kickbokser: ‘Oprotten hier’ (video)

Een overvaller bracht een slechte middag door in Livorno, Italië

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page