OPLOSSING: UFC-event op oorlogsschip of olietanker Nieuws
Nieuws

OPLOSSING: UFC-event op oorlogsschip of olietanker

OPLOSSING: UFC-event op oorlogsschip of olietanker

Boser staat gepland om op 28 maart tegen Jeff Hughes tijdens UFC on ESPN 8 ten strijde te trekken. Echter wordt dit event verhuist naar het UFC Apex center waar zonder publiek gevochten gaat worden dit in verband met de coronavirus pandemie.

Echter lijkt Boser het plan op te hebben gevat om in plaats van in het Apex Center te knokken in internationale wateren op een oorlogsschip of een olietanker het event te houden. Hij doet hiertoe dan ook enkele oproepen aan UFC Baas Dana White.

Cruiseschip

"Hallo UFC, heb je overwogen om de UFC Columbus-kaart in internationale wateren te doen op een oorlogsschip of olietanker?," aldus de post op twitter van Boser. De UFC heeft nog niet gereageerd, maar de fans zien het wel zitten.

"Dat zou zoiets zijn als een uitje op een cruiseschip, een MMA-gevecht op een oorlogschip," is een van de reacties. Of de UFC er op in zal gaan valt te bezien, creatief is het wel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws