OPLOSSING: UFC-event op oorlogsschip of olietanker – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / OPLOSSING: UFC-event op oorlogsschip of olietanker

OPLOSSING: UFC-event op oorlogsschip of olietanker

Nu wereldwijd de vechtsportwereld op slot zit, gaan de creatieve breinen van vechters werken zo ook die van UFC-vechter Tanner Boser.

Boser staat gepland om op 28 maart tegen Jeff Hughes tijdens UFC on ESPN 8 ten strijde te trekken. Echter wordt dit event verhuist naar het UFC Apex center waar zonder publiek gevochten gaat worden dit in verband met de coronavirus pandemie.

Echter lijkt Boser het plan op te hebben gevat om in plaats van in het Apex Center te knokken in internationale wateren op een oorlogsschip of een olietanker het event te houden. Hij doet hiertoe dan ook enkele oproepen aan UFC Baas Dana White.

Cruiseschip

“Hallo UFC, heb je overwogen om de UFC Columbus-kaart in internationale wateren te doen op een oorlogsschip of olietanker?,” aldus de post op twitter van Boser. De UFC heeft nog niet gereageerd, maar de fans zien het wel zitten.

“Dat zou zoiets zijn als een uitje op een cruiseschip, een MMA-gevecht op een oorlogschip,” is een van de reacties. Of de UFC er op in zal gaan valt te bezien, creatief is het wel.

Bekijk ook

🎥 Geweld moment Lopez en Kambosos Jr: ‘moet je klappen’

Teofimo Lopez en George Kambosos Jr zullen 5 juni de strijd met elkaar aangaan

‘WTF man’: UFC staredown loopt uit de hand (video)

Jeremy Stephens werd licht gewelddadig tegen zijn rivaal Drakkar Klose

🎥 Levi Rigters: ‘ik wacht op Glory’ en meer in de WCS podcast

Tijdens de nieuwste aflevering van de Enfusion WCS Podcast die vandaag live ging waren topknokkers Levi Rigters en Endy Semeleer gasten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page