Home / Nieuws / MMA NIEUWS / OPLOSSING: UFC-event op oorlogsschip of olietanker

OPLOSSING: UFC-event op oorlogsschip of olietanker

Nu wereldwijd de vechtsportwereld op slot zit, gaan de creatieve breinen van vechters werken zo ook die van UFC-vechter Tanner Boser.

Boser staat gepland om op 28 maart tegen Jeff Hughes tijdens UFC on ESPN 8 ten strijde te trekken. Echter wordt dit event verhuist naar het UFC Apex center waar zonder publiek gevochten gaat worden dit in verband met de coronavirus pandemie.

Echter lijkt Boser het plan op te hebben gevat om in plaats van in het Apex Center te knokken in internationale wateren op een oorlogsschip of een olietanker het event te houden. Hij doet hiertoe dan ook enkele oproepen aan UFC Baas Dana White.

Cruiseschip

“Hallo UFC, heb je overwogen om de UFC Columbus-kaart in internationale wateren te doen op een oorlogsschip of olietanker?,” aldus de post op twitter van Boser. De UFC heeft nog niet gereageerd, maar de fans zien het wel zitten.

“Dat zou zoiets zijn als een uitje op een cruiseschip, een MMA-gevecht op een oorlogschip,” is een van de reacties. Of de UFC er op in zal gaan valt te bezien, creatief is het wel.

Bekijk ook

EXCLUSIEF: Ex GLORY topman Remon Daalder over zijn vertrek

Onze redactie sprak ex-topman van GLORY Kickboxing, Remon Daalder. Op ons verzoek gaf hij openheid ...

UFC vechter Vinicius Moreira komt niet door coronatest

De Braziliaanse licht zwaargewicht Vinicius Moreira testte positief voor coronavirus. Hierdoor valt hij uit voor ...

KANTOOR DICHT: GLORY Kickboxing verkeerd in zwaar weer?

Het blijkt dat GLORY Kickboxing in zwaar weer verkeerd. Via social media wordt gemeld dat ...