Superheld Kevin Holland in ziekenhuis na UFC-gevecht | video MMA Nieuws
MMA Nieuws

Superheld Kevin Holland in ziekenhuis na UFC-gevecht | video

Superheld Kevin Holland in ziekenhuis na UFC-gevecht | video

Kevin Holland is naar het ziekenhuis vervoerd voor een gebroken hand bij zijn verlies tegen Stephen 'Wonderboy' Thompson eerder vandaag.

Kevin Holland sloot zijn avond bij UFC Orlando af met een bezoek aan een plaatselijk ziekenhuis. Holland was te zien tegen Stephen "Wonderboy" Thompson in een gedenkwaardige confrontatie. Maar moest worden behandeld nadat hij vroeg in het gevecht een gebroken hand had opgelopen.

Echte superheld

Volgens zijn manager Oren Hodak deed de blessure zich voor in de eerste ronde, toen Holland Thompson neerstootte met een verwoestende rechter die Thompson flink raakte. Helaas lijkt het ergens rond die tijd te zijn dat Holland zijn hand brak door nog een klap uit te delen.

Holland die te boek staat als een levensechte superheld doordat hij buiten de UFC kooi een aantal criminelen aanpakte, zal waarschijnlijk een lange medische schorsing wachten. Het verlies vandaag was voor Holland zijn tweede op rij. Hij vocht op UFC 279 een alst minute partij tegen de gevaarlijke Khamzat Chimaev maar verloor.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws