🎥 SUKKEL: Vechter ziet 10.000 aan zijn neus voorbij gaan – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / 🎥 SUKKEL: Vechter ziet 10.000 aan zijn neus voorbij gaan

🎥 SUKKEL: Vechter ziet 10.000 aan zijn neus voorbij gaan

Het zal je maar gebeuren, je wint een loodzwaar 8 man MMA-toernooi. Althans dat denk je, en alsnog wordt het prijzengeld van $10.000 door je neus geboord.

Fouten maken kan, maar een $10.000 fout is toch wel heel slordig. Tijdens een snoeihard 8-man toernooi op de Xtreme Fight Night 367 show van afgelopen vrijdag 7 augustus in Tulsa, Oklahoma werd er flink geblunderd.

Demoreo Dennis schopte het tot de finale wedstrijd, het spande er om want het kwam aan op een split decision van de jury. En daar zijn vechter over het algemeen geen fan van. “Laat het nooit aan de jury” is dan ook het devies.

Foutje bedankt

Over het algemeen zijn vooral zwaargewicht knokkers op zoek naar die knock-out, geen fouten en vergissingen van de jury mogelijk. Maar even terug naar vrijdag, Demoreo Dennis werd uitgeroepen tot de winnaar. Maar ho effe….

De ringspeaker bleek zich te hebben vergist, ehhh ahummm ik las het niet goed voor maar Rob Morrow is de winnaar. De handjes in de lucht van Demoreo Dennis zakte vol teleurstelling rap naar beneden. Volgende keer maar een andere mindere sukkelige ringspeaker lijkt ons …..

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page