🎥 SUKKEL: Vechter ziet 10.000 aan zijn neus voorbij gaan
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / 🎥 SUKKEL: Vechter ziet 10.000 aan zijn neus voorbij gaan

🎥 SUKKEL: Vechter ziet 10.000 aan zijn neus voorbij gaan

Het zal je maar gebeuren, je wint een loodzwaar 8 man MMA-toernooi. Althans dat denk je, en alsnog wordt het prijzengeld van $10.000 door je neus geboord.

Fouten maken kan, maar een $10.000 fout is toch wel heel slordig. Tijdens een snoeihard 8-man toernooi op de Xtreme Fight Night 367 show van afgelopen vrijdag 7 augustus in Tulsa, Oklahoma werd er flink geblunderd.

Demoreo Dennis schopte het tot de finale wedstrijd, het spande er om want het kwam aan op een split decision van de jury. En daar zijn vechter over het algemeen geen fan van. “Laat het nooit aan de jury” is dan ook het devies.

Foutje bedankt

Over het algemeen zijn vooral zwaargewicht knokkers op zoek naar die knock-out, geen fouten en vergissingen van de jury mogelijk. Maar even terug naar vrijdag, Demoreo Dennis werd uitgeroepen tot de winnaar. Maar ho effe….

De ringspeaker bleek zich te hebben vergist, ehhh ahummm ik las het niet goed voor maar Rob Morrow is de winnaar. De handjes in de lucht van Demoreo Dennis zakte vol teleurstelling rap naar beneden. Volgende keer maar een andere mindere sukkelige ringspeaker lijkt ons …..

Bekijk ook

‘Ik blijf zitten’! Boze Olympisch bokser protesteert tegen diskwalificatie

kwalificeerd in zijn kwartfinale op de Olympische Spelen in Tokio vanwege een opzettelijke kopstoot. De Franse superzwaargewicht bokser zat ongeveer een uur lang uit protest op het schort van de Olympische ring

UFC-vechter gepakt op cocaïnegebruik, schorsing wassen neus

Volgens de officiële verklaring van USADA is de straf met terugwerkende kracht

Rico en Alistair reageer! Waarom bellen jullie niet terug?

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zijn sinds laatstgenoemde tekende bij Glory Kickboxing, regelmatig het onderwerp van gesprek.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page