Stuiterbal 'KO'! Rus MEPT rivaal keihard naar de grond (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Stuiterbal 'KO'! Rus MEPT rivaal keihard naar de grond (video)

Stuiterbal 'KO'! Rus MEPT rivaal keihard naar de grond (video)

Anatoly Malykhin mepte Amir Aliakbari met knock-out in eerste ronde van hun gevecht eerder vandaag in Singapore. De twee zwaargewichten stonden tegenover elkaar tijdens ONE: Revolution.

ONE Zwaargewicht Wereldkampioen Arjan Bhullar heeft officieel een nieuwe uitdager. Zijn naam is Anatoly Malykhin. De ongeslagen Rus versloeg de Iraanse superster Amir Aliakbari in de eerste ronde van hun MMA-gevecht en het was ronduit spectaculair.

En zitten

Aliakbari gebruikte zijn kolossale kracht om Malykhin van zich af te houden toen laatstgenoemde een aantal hoek stoot combi's uitdeelde. Na een korte uitwisseling die de spanning opvoerde, raakte een rechter van Malykhin de Iraniër op de kin, waardoor hij naar het canvas viel. Aliakbari kwam weer overeind, maar kwam weer in de stoten regen van de Rus terecht,

Terwijl de Iraniër wiebelde, verblufte Malykhin hem met nog een rechter en vervolgens een linkse hoek. Aliakbari's hoofd rolde van voor naar achteren, zijn armen gingen omhoog en hij liet zich vallen waar hij stond. Scheidsrechter Olivier Coste kwam tussenbeide om de wedstrijd op 2:57 in ronde één stop te zetten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws