Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Straf: UFC-legende Matt Hughes krijgt straatverbod

Straf: UFC-legende Matt Hughes krijgt straatverbod

De voormalige UFC weltergewicht kampioen Matt Hughes ontwaakt uit coma een dag nadat zijn vrachtwagen op een trein was gebotst.

UFC-legende Matt Hughes heeft een straatverbod gekregen van de rechter. Zijn vrouw claimt dat hij haar dreigde neer te schieten, nadat hij haar meerdere keren zou hebben mishandeld, zo meld TMZ vandaag.

Hij moet minimaal 150 meter uit de buurt blijven van zijn vrouw, Matt Hughes. De rechter legde hem een straat en contact verbod op om hem uit de buurt van zijn vrouw te houden.

Hughes die ternauwernood een zwaar auto ongeluk overleefde door dat zijn pick-up truck in bosting kwam met een trein in 2017, wordt van zware feiten verdacht.

LEES OOK: Matt Hughes aan de dood ontsnapt

Moordpoging

Zo zou hij zijn vrouw meerdere malen hebben mishandeld en geprobeerd hebben haar te wurgen. Ook dreigde hij haar dood te schieten als zij niet naar hem zou luisteren.

Ook de broer van Hughes, Mark zelf een UFC-veteraan heeft een verbod aangevraagd tegen zijn broer. Hij zou de zoon van Matt flink de stuipen op het lijf gejaagd te hebben en hem fysiek te hebben aangevallen.

MMA-legende

Matt was een 2x UFC kampioen weltergewicht en bereikte een 45-9 record, onder andereop met overwinningen op legendes waaronder Georges St-Pierre, BJ Penn en Matt Serra.

Bekijk ook

Video: vechtende rappers willen in bokswedstrijd wraak nemen

Gevecht tussen rappers: MMA-promotor biedt 1 miljoen

De baas van de Zwitserse MMA-organisatie, SHC, biedt een absurd bedrag aan rapper Kaaris. Kaaris ...

Ongestraft: MMA-vechter vrijuit na backstage vechtpartij

Dana White zal Jorge Masvidal niet straffen voor zijn knokpartij met Leon Edwards na afloop ...

UFC Hall of Fame: MMA-veteraan Michael Bisping toegevoegd

Youtube Michael Bisping is een voormalig UFC-kampioen, winnaar van de reality-serie ‘The Ultimate Fighter’, een ...

REGIO NIEUWS UITGELICHT