'Stop met janken pak je verlies, ik ben de betere vechter' Nieuws
Nieuws

'Stop met janken pak je verlies, ik ben de betere vechter'

'Stop met janken pak je verlies, ik ben de betere vechter'

Israel Adesanya vindt dat zijn tweetalige rivaal Marvin Vettori moet stoppen met janken en zijn verlies van gisteren moet nemen. De Nieuw-Zeelander versloeg de Italiaan voor de tweede keer in hun herkansing wedstrijd op UFC 263 in Arizona.

Zijn titel was volgens Adesanya geen moment in het geding in de herkansing tegen Vettori. In werkelijkheid staat Vettori 0-2 tegen Adesanya, maar de nummer 3 middengewicht kan nog steeds niet in het reine komen met het verlies tegen de Nieuw-Zeelander, niet één, maar twee keer.

Adesanya zegt dat Vettori aan het einde van de wedstrijd aangaf dat hij de betere vechter was en in principe gewonnen zou hebben. Echter adviseert Adesanya Vettori om verlies te accepteren en verder te gaan: ,,ik ben beter dan jij", was het antwoord van Adesanya aan Vettori. ''Stop met janken en pak je leven op. "

Accepteren is verbeteren

Vettori die later een verklaring uitbracht het niet eens te zijn en zijn twijfels te hebben over de jury, kondigde aan zijn ervaringen in zijn tweede gevecht met Adesanya mee te nemen naar een volgend. Adesanya zei dat het absoluut noodzakelijk is dat Vettori het verlies accepteert en verder gaat als het zijn doel is om ooit zelf kampioen te worden.

,,Ik zweer het je, zijn volgende gevecht zal verbeteren als hij het werk goed doet. Maar je moet het loslaten. Je moet het loslaten", aldus Adesanya die voor de derde keer zijn middengewicht titel verdedigde en op weg is om een ​​van de grootste kampioenen in de UFC-geschiedenis te worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws