'Stop met janken pak je verlies, ik ben de betere vechter' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Stop met janken pak je verlies, ik ben de betere vechter’

‘Stop met janken pak je verlies, ik ben de betere vechter’

Israel Adesanya vindt dat zijn tweetalige rivaal Marvin Vettori moet stoppen met janken en zijn verlies van gisteren moet nemen. De Nieuw-Zeelander versloeg de Italiaan voor de tweede keer in hun herkansing wedstrijd op UFC 263 in Arizona.

Zijn titel was volgens Adesanya geen moment in het geding in de herkansing tegen Vettori. In werkelijkheid staat Vettori 0-2 tegen Adesanya, maar de nummer 3 middengewicht kan nog steeds niet in het reine komen met het verlies tegen de Nieuw-Zeelander, niet één, maar twee keer.

Adesanya zegt dat Vettori aan het einde van de wedstrijd aangaf dat hij de betere vechter was en in principe gewonnen zou hebben. Echter adviseert Adesanya Vettori om verlies te accepteren en verder te gaan: ,,ik ben beter dan jij”, was het antwoord van Adesanya aan Vettori. ”Stop met janken en pak je leven op. “

Accepteren is verbeteren

Vettori die later een verklaring uitbracht het niet eens te zijn en zijn twijfels te hebben over de jury, kondigde aan zijn ervaringen in zijn tweede gevecht met Adesanya mee te nemen naar een volgend. Adesanya zei dat het absoluut noodzakelijk is dat Vettori het verlies accepteert en verder gaat als het zijn doel is om ooit zelf kampioen te worden.

,,Ik zweer het je, zijn volgende gevecht zal verbeteren als hij het werk goed doet. Maar je moet het loslaten. Je moet het loslaten”, aldus Adesanya die voor de derde keer zijn middengewicht titel verdedigde en op weg is om een ​​van de grootste kampioenen in de UFC-geschiedenis te worden.

Bekijk ook

McGregor trapte knie Poirier kapot! ‘Klote gevoel’ (video)

Poirier liep met opgeheven hand naar buiten tijdens zijn laatste ontmoeting met McGregor

Rico Verhoeven vs Alistair Overeem gepland voor oktober! (Gerucht)

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zullen de strijd met elkaar aangaan in Rotterdam Ahoy

TikTok-ster krijgt slaag van UFC-legende Vitor Belfort (video)

yce Hall bevond zich op de een of andere manier in een ring met de voormalige UFC kampioen Vitor Belfort.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page