'Stop met doping! McGregor uitgedaagd door oud-rivaal voor gevecht MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Stop met doping! McGregor uitgedaagd door oud-rivaal voor gevecht

'Stop met doping! McGregor uitgedaagd door oud-rivaal voor gevecht

Rafael dos Anjos schitterde vandaag bij zijn terugkeer naar de weltergewicht divisie met een eenzijdig optreden tegen Bryan Barberena in de UFC op ESPN 42 co-headliner. Na zijn gewonnen wedstrijd daagde hij Conor McGregor uit.

Na de overwinning, waarbij dos Anjos de vijfde in de UFC-geschiedenis werd die 21 overwinningen behaalde binnen de UFC, en ook de eerste werd die acht uur kooitijd boekte. Probeerde dos Anjos zijn langdurige rivaliteit met Conor McGregor nieuw leven in te blazen. Hij wil de Ier terug naar de achthoek lokken in 2023.

"Ik denk dat ik het recht heb om iemand uit te nodigen, en ik wil Conor McGregor uitroepen", zei dos Anjos. “Zeven jaar geleden verdiende ik dit gevecht door Donald Cerrone te verslaan. Hij kwam op een afdeling. We moesten vechten. Ik heb mijn voet gebroken. Maar nu, hier ben ik. Hij heeft een paar maanden om zijn lichaam te ontdoen van alle rotzooi die hij neemt, en ik zie je in juli.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws