Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-gevecht bokskampioen Tyson Fury: Tegenstander meld zich

MMA-gevecht bokskampioen Tyson Fury: Tegenstander meld zich

MMA-gevecht bokskampioen Tyon Fury: Tegenstander meld zich

Meervoudig bokskampioen Tyson Fury beweerd een MMA-gevecht aan te willen gaan bij de UFC, er lijkt zich al een tegenstander te hebben gemeld.

Niemand minder dan UFC zwaargewicht kampioen Stipe Miocic lijkt bereid om het debuut gevecht van Fury in te wijden. In een interview met ESPN op maandag, maakte Miocic duidelijk dat hij de bokssuper Tyson Fury wil bestrijden bij zijn terugkeer.

ZIE OOK>> Tyson Fury krijgt lesje MMA van UFC vechter

“Ik zag dat Tyson Fury nu hier in de mix komt,” zei Miocic. “Ik hou van een nieuwe uitdaging … Daniel Cormier heb ik niet knock-out geslagen, ik heb hem verslagen. Ik heb hem op beslissing verslagen. Ons eerste gevecht, proficiat aan Cormier. Maar hij ving me met een klap in de eerste ronde, ” zegt Miocic.

Ik kan hem aan

Ondanks dat hun serie op één gevecht per stuk is gebonden, is UFC zwaargewicht kampioen Stipe Miocic dus klaarblijkelijk niet geïnteresseerd in een trilogie tegen voormalig kampioen Cormier.

Gedurende het interview prees Miocic de vaardigheden van Fury die hem een ​​’goede vechterr’ en een ‘goede gozer’ noemde. Miocic gelooft echter dat hij alles in huis heeft om hem te verslaan in de kooi of de boksring.

Bekijk ook

UFC 249: Jairzinho Rozenstruik wil interim titelgevecht

UFC zwaargewicht Jairzinho Rozenstruik roept op tot een tussentijds zwaargewicht titelgevecht tegen Francis Ngannou om ...

DWAAS: UFC vechter ‘je krijgt coronavirus door tv kijken’

Zo’n beetje iedereen heeft zijn eigen visie op het ontstaan en doorgeven van het coronavirus, ...

Chatri Sityodtong wil een ONE tegen UFC super titelgevecht

De grote baas van ONE Championship Chatri Sityodtong wil een gevecht tussen ONE kampioen Jingnan ...