Stipe Miocic vs. Francis Ngannou rematch in maart 2021 MMA Nieuws
MMA Nieuws

Stipe Miocic vs. Francis Ngannou rematch in maart 2021

Stipe Miocic vs. Francis Ngannou rematch in maart 2021
Stipe Miocic vs. Francis Ngannou rematch in maart 2021

UFC-president Dana White zegt dat de UFC zich richt op een rematch tussen zwaargewichten Stipe Miocic en Francis Ngannou die in maart zal plaatsvinden.

In augustus stonden Stipe Miocic vs. Francis Ngannou tegenover elkaar tijdens UFC 252. Micoc verdedigde destijds met succes zijn zwaargewicht titel. UFC president Dana White zegt dat Ngannou nog een kans moet krijgen op de titel omdat hij er zo lang op heeft gewacht.

In een gesprek met TMZ Sports bevestigde White dat de UFC van plan is om de rematch tussen Ngannou en Miocic in maart 2021 te laten plaatsvinden. Deze beslissing zet een paar vechters terug in de rij, waaronder de Nederlander Alistair Overeem die nog een laatste keer voor de titel zou willen vechten.

Ngannou favoriet

Miocic en Ngannou ontmoetten elkaar eerder op UFC 220 in januari 2018, in een niet titelgevecht. Het was Miocic die het gevecht domineerde omdat hij in staat was om Ngannou neer te halen en hem op de grond in bedwang te houden.

Ngannou legde een lange weg af om een kans op de titel te verdienen. Zo werd hij gematched tegen Curtis Blaydes, Cain Velasquez, Junior dos Santos en de Surinaamse Jairzinho Rozenstruik. Ondanks dat Miocic Ngannou in hun laatste gevecht versloeg, lijkt Ngannou de favoriet voor een volgende clash.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws