Stipe Miocic is niet onder de indruk van de Francis Ngannou hype! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Stipe Miocic is niet onder de indruk van de Francis Ngannou hype!

Stipe Miocic is niet onder de indruk van de Francis Ngannou hype!

Stipe Miocic is niet geïnteresseerd in de Francis Ngannou-hype, hij is een van de vele!

De UFC-zwaargewichtkampioen leek niet zo geïnteresseerd in het voeren van een heen-en-weer gaande woordenstrijd met Ngannou vorige week tijdens de UFC 220 persconferentie, ondanks de zeer uitdagende Ngannou die constant naar hem aan het porren was, en zelfs Miocic “geïntimideerd” noemde in de aanloop naar hun gevecht. Keer op keer haalde Miocic zijn schouders op, en glimlachte. Het leek hem niet veel uit te maken wat Ngannou op enig moment over hem zei.

Stipe Miocic is niet onder de indruk van de Francis Ngannou hype!

En hoewel sommige vechters de vuilnis van een tegenstander proberen te bagatelliseren terwijl ze stiekem onder de oppervlakte ziedend zijn, is Miocic niet onder de indruk.

Vergis u niet, Miocic kan veel hebbenn, vooral als het gaat om grappen met zijn vrienden of teamgenoten, maar hij is nooit geïnteresseerd geweest in het proberen om een ​​tegenstander te verslaan in verbale oorlogsvoering, want dat doet er niet toe wanneer het tijd is te vechten. “Ik was er, dus ik krijg geen boete,” zei Miocic met een lach over de persconferentie. “Laat hem doen wat hij wil, hij doet het goed, hij doet iets goed, hij vecht voor de titel. “Maar zoals ik al zei, zolang ik hier ben, krijgt niemand anders die titel, ik heb veel te hard gewerkt om het op te geven. “Ik heb veel te veel opgeofferd om het op te geven. Helaas, zolang ik hier ben , niemand krijgt die riem. ”

Dana White roemde de ongekende stootkracht van Nagnnou

Misschien was een van de interessantste momenten tijdens de persconferentie toen UFC-president Dana White een lijst met feiten las over de legendarische slagkracht van Ngannou. Een van de feiten was de stootkracht van Ngannou die overeenkomt met dezelfde kracht van een auto die een persoon raakt terwijl hij meer dan 50KM per uur rijdt. Bijna als een kind dat in een klaslokaal zit, glimlachte Miocic gewoon en knikte door de waslijst met feiten over de slagkracht van zijn tegenstander. Niets van hem heeft echt zoveel indruk op hem gemaakt.

Ik zal mijn hoofd uit zijn reach houden zegt Stipe Miocic

“Je vertelt me ​​dat Mark Hunt niet zo hard slaat, of Roy Nelson? Of Junior dos Santos? Kom op,’ zei Miocic. “Hij slaat hard en zeker als je zo vierkant wordt [het is slecht nieuws], maar ik ga zeker mijn kop beschermen, hou mijn kop uit zijn reach en zorg dat ik alles goed doe.” Miocic speelt natuurlijk niet met het gevaar dat Ngannou in hun strijd inbrengt, omdat hij hard traint voor elke tegenstander, vooral gezien de gouden inzet. Toch weigert hij zijn nieuwste uitdager op een hoger voetstuk te plaatsen alleen maar omdat er zoveel hype om hem heen is.

Ngannou is gewoon een van de velen

In plaats daarvan kijkt Miocic naar Ngannou op dezelfde manier waarop hij Alistair Overeem en dos Santos zag in zijn eerste twee titelverdedigingen.  Het waren maar de laatste mensen die zijn UFC-titel voor zwaargewichten probeerden weg te halen. Al snel heeft Miocic er vertrouwen in dat hij de naam van Ngannou aan die lijst zal toevoegen. “Hij is taai, hij is groot, sterk, slaat hard, maar hij is gewoon een van de velen,” zei Miocic. “Dat is wat het is.”

Bekijk ook

Pereira vocht tegen Adesanya met geheim gehouden blessure

Pereira vocht tegen Adesanya met geheim gehouden blessure

Pereira wilde niet dat de blessure uitlekte

'Stop met doping! McGregor uitgedaagd door oud-rivaal voor gevecht

‘Stop met doping! McGregor uitgedaagd door oud-rivaal voor gevecht

Na zijn gewonnen wedstrijd daagde hij Conor McGregor uit.

Uit de cel de ring in! 'Stop nooit met vechten'

Uit de cel de ring in! ‘Stop nooit met vechten’

Ruim 8 maanden bracht Velasquez door in de gevangenis

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page