Sterkste man maakt MMA-comeback tegen knock-out reus van 140 kilo MMA Nieuws
MMA Nieuws

Sterkste man maakt MMA-comeback tegen knock-out reus van 140 kilo

Sterkste man maakt MMA-comeback tegen knock-out reus van 140 kilo

Mariusz Pudzianowski maakt 20 maart zijn comeback naar het MMA-vechten. De voormalige sterkste man deelnemer treft de Senegalese Serigne Ousmane Dia tijdens KSW 59. Dia is 190 cm lang en weegt meer dan 140 kilogram.

De Pool Pudzianowski is als voormalig sterkste man en terugkerend MMA-vechter wel wat gewend. Echter dat de Senegalees voor de Pool een flinke uitdaging worden. De sterke Afrikaan met de bijnaam 'The bombardier' is een gevaarlijke knokker.

Mariusz Pudzianowski vocht voor de laatste keer in een kooi in november 2019. In 2020, op de eerste datum van het KSW 53-gala, zou hij het opnemen tegen Quentin Domingos.

Knock-out koning

De Pool kon de kooi niet in vanwege een blessure en het gala zelf werd uitgesteld vanwege het coronavirus. Uiteindelijk verscheen "Pudzian" vorig jaar niet in de KSW-kooi. En ging met tijdelijk met pensioen.

"Bombardier" heeft twee MMA-gevechten, die hij uiteindelijk won door knock-outs. Dat is een 1 op 1 score waar hij zeker voor zal gaan tegen de Pool.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/nieky-holzken-doet-boekje-open-glory-heeft-mij-gebruikt-video/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws