Spijt: Rivaal Conor McGregor biedt excuses aan Nieuws
Nieuws

Spijt: Rivaal Conor McGregor biedt excuses aan

Spijt: Rivaal Conor McGregor biedt excuses aan

Dustin Poirier heeft spijt van zijn opmerkingen over het feit dat Conor McGregor geen 500.000 heeft overgemaakt naar het goede doel. Afgelopen week escaleerde de boel flink tussen de Amerikaan en McGregor, even leek het er op dat hun 3e gevecht op 10 juli niet door zou gaan.

Op de dag (gisteren) dat officieel werd gemaakt dat Dustin Poirier deze zomer zijn trilogie met Conor McGregor zal hebben, gaf de Amerikaan een verklaring af over zijn recente openbare ruzie met de Ierse superster. Poirier zegt dat hij nooit openbaar had moeten maken dat de donatie van 500.00 uur nog niet was gedaan.

Het geld wat was afgesproken in januari bereikte niet "The Good Fight Foundation" van Poirier, maar werd door McGregor en zijn team simpelweg verklaart. Het zou niet duidelijk zijn wat er met het geld zou gebeuren, er was geen plan ingediend. McGregor die dreigde het gevecht af te zeggende wat schrik hebben gewekt bij Poirier nu deze naar buiten komt met excuses aan het adres van de Ier.

Stom geweest

,,Ik ben erg gepassioneerd over mijn goede doel, zoals jullie allemaal weten", schreef Poirier op social media.,,Ik was te snel en deelde mijn privézaken van mijn stichting met Conor met het publiek Mijn fout: we leven, we leren. Positiviteit verspreiden en goed doen is mijn doel! "

10 Juli zullen Poirier en McGregor voor de 3e keer tegenover elkaar staan. Het gevecht vindt plaats in de T-Mobile Arena, Las Vegas. Beide vechters zullen de 1-1 stand naar hun kant willen trekken in een van de grootste gevechten dit jaar.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws