Spierbonk krijgt pak slaag van MMA-vechter: 'Maak me af als je wilt' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Spierbonk krijgt pak slaag van MMA-vechter: 'Maak me af als je wilt'

Spierbonk krijgt pak slaag van MMA-vechter: 'Maak me af als je wilt'

Een Bodybuilder kreeg er flink van langs na het uitdagen van een MMA-vechter in diens eigen gym. De man die ook als MMA-coach werkt kende geen genade met de bodybuilder. Het incident vond eerder plaats in de Chute Boxe Academy in Sierra Vista, Arizona.

De beelden van de bodybuilder die het niet meer trok tegen de MMA-coach spreken boekdelen en bewijzen dat een spierbonk zijn geen garantie voor succes is. De algemene gedachte over bodybuilders onder diehard vechtsporters is dat de Popeye afstammelingen, geen deuk in een pakje boter kunnen slaan.

Geen vrienden

In de video is te zien hoe de gespierde man er flink van langs krijgt. Er ontstaat een discussie terwijl de twee aan het rollebollen zijn; Bodybuilder: ,,Ik heb geen puf meer. Maak me af als je wilt." Coach: "Nee, je gaat vechten." Bodybuilder: "Ik ben gewoon uitgeput." Trainer: "Het maakt me niet uit."

Uiteindelijk trekt de coach zich terug en laat de bodybuilder overeind komen. De bodybuilder verontschuldigt zich en de coach zegt: "kom als een andere man terug en we zullen beste vrienden zijn, maar niet vandaag."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws