'Snelle terugkeer McGregor!' Vechtbaas White heeft hoop
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Snelle terugkeer McGregor!’ Vechtbaas White heeft hoop

‘Snelle terugkeer McGregor!’ Vechtbaas White heeft hoop

'Snelle terugkeer McGregor!' Vechtbaas White heeft hoop
Conor McGregor (L) en Dana White (R)

Dana White wil opnieuw een door Conor McGregor aangevoerd UFC-evenement promoten. Het is gegarandeerd geld in de zak als de Ier vecht, ongeacht tegen wie. En White wil cashen.

UFC-ster McGregor heeft voorspeld dat hij deze zomer terugkeert naar de MMA-kooi. Dat is een tijdschema waar UFC-president Dana White zeker mee bezig is. McGregor heeft verklaard dat hij anticipeert op een terugkeer naar volledige training in april.

White zegt dat hij hoopt dat de Ier binnenkort weer op een UFC-evenement zal staan. ,,Ik denk het wel, ja”, zei White tegen TMZ toen hem werd gevraagd of McGregor dit jaar zal terugkeren. ,,Hij doet de goede dingen met zijn been. Ik hoop dat hij deze zomer terug kan komen.”

Snel weer vechten

Wat betreft wie McGregor bij zijn terugkeer zou kunnen tegenkomen, dat moet nog worden geregeld. De Braziliaan Charles Oliveira is de huidige kampioen in de divisie en won vorig jaar de vacante titel in een wedstrijd met Michael Chandler. Waarna hij in december een titelverdediging volgde tegen Dustin Poirier.

Oliveira heeft eerder beloofd te zullen wachten tot McGregor terugkeert voor een lichtgewicht titelgevecht dat alle betrokken partijen tevreden zal stellen. Evenals de uitgebreide fanbase van de Ier, hoewel verschillende andere kanshebbers ook azen op een gevecht tegen Oliveira.

Bekijk ook

‘Ik dacht F*CK YOU!’ Topvechter Gilbert Yvel over neerslaan scheidsrechter

Hij was ook nog eens de trainer van de vechter waar ik tegenover stond

‘Idioot!’ Boze fan kopstoot worstelaar en krijgt pak slaag (video)

De man die zelf flink uit de kluiten gewassen is schroomde niet

‘Vader’ (41) sloopt 26-jarige op vernederende wijze (video)

Zijn tegenstander maakte geen enkele kans

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page