Smekende MMA-vechter: tegenstander heeft 'schijt' en blijft slaan (video) Nieuws
Nieuws

Smekende MMA-vechter: tegenstander heeft 'schijt' en blijft slaan (video)

Smekende MMA-vechter: tegenstander heeft 'schijt' en blijft slaan (video)
Smekende MMA-vechter: tegenstander heeft 'schijt' en blijft slaan (video)

De MMA-vechter Madaline Meacham, smeekte haar tegenstander en de scheidsrechter om de wedstrijd te stoppen waar zij gisteren aan meedeed tijdens LFA57. Meacham gebaarde dat ze haar kaak had gebroken, maar niemand luisterde.

Zelfs nadat ze haar tegenstander en de scheidsrechter had gewaarschuwd over haar pijnlijke blessure, kreeg Meacham nog een paar rake klappen te verwerken van haar tegenstander Pauline Macias.

Meacham, die op LFA aan de wedstrijd deelnam, kreeg een bruut pak slaag. Dit gebeurd ongeveer een minuut in de tweede ronde van haar gevecht tegen Macias.

Ontzettende pijn

Macias plaatste een rechter stoot op Meacham's kaak en vervolgde met nog een paar stoten op dezelfde plek, terwijl Meacham probeerde door te gaan, werd de pijn te veel.

Ze voelde voorzichtig het getroffen gebied met haar hand en wist dat er iets niet klopte. Meacham sprak tegen Marcias en vroeg haar te wachten. Zij probeerde vervolgens de scheidsrechter te laten zien welke schade was aangericht.

In de aanval

Maar de scheids geloofde het niet, Macias lanceerde opnieuw een aanval op haar hulpeloze rivaal, die niet bereid was om opnieuw te worden aangevallen.

Macias rende de scheidsrechter voorbij en viel Meacham's nog een keer aan, waarbij zij nog eens vier slagen naar de kaak uitdeelde voordat de scheidsrechter eindelijk het gevecht stopte.

Prof debuut

"Dat is een gebroken kaak, let maar op", zei een commentator. "Ik durf te wedden dat ze een gebroken kaak heeft."

Om het nog erger te maken, had Meacham deze gruwelijke ervaring in haar eerste professionele MMA-gevecht bij LFA.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws