'Slechtste dag van mijn leven': MMA-vechter spreekt zich uit
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Slechtste dag van mijn leven’: MMA-vechter spreekt zich uit

‘Slechtste dag van mijn leven’: MMA-vechter spreekt zich uit

'Slechtste dag van mijn leven': MMA-vechter spreekt zich uit

Rodolfo Vieira leed zaterdagavond zijn eerste prof verlies geleden tijdens UFC 258. Voor Vieira is het verlies teleurstellend, aangezien het volgens hem de ergste dag van zijn leven was.

Vieira was een enorme favoriet bij de fans. Al vroeg in het gevecht landde de Braziliaan enkele takedowns en bracht Anthony Hernandez in een aantal slechte posities. Toch, na slechts twee minuten, verslapte de Viera en begon Hernandez hem uit elkaar te slopen.

Via Instagram doet Viera een verklaring uitgaan over zijn verloren wedstrijd. ,,Jongens, gisteren was de slechtste dag van mijn leven, het was de slechtste prestatie van mijn leven”, begon Vieira.

Slechtste dag ooit

,,Het was de eerste keer dat mijn zoon naar me keek, ook al is hij een baby en begrijpt hij er niets van, het is maar goed dat hij niet zag hoe zijn vader slaag kreeg”, aldus Viera. ,,Het was ook de eerste keer dat ik vocht nadat mijn grootmoeder was overleden. Ze was een van mijn grootste fans en keek naar al mijn gevechten. Ik wilde als overwinnaar uit de strijd komen en het aan hen opdragen!”

,,Helaas gebeurt niet alles zoals we willen”, vervolgde Vieira. ,,Ik begrijp nog steeds niet waarom ik zo vroeg in de eerste ronde zo moe werd. Ik had een aantal fouten waarvan ik weet wat [ze] waren en ik weet zeker dat ze zullen worden opgelost, maar om zo moe te worden, kan ik het nog steeds niet begrijpen. “

Moe gestreden

,,Ik had een geweldig trainingskamp, ​​had de beste gewichtsvermindering tot nu toe, alles ging goed … maar petje af voor Anthony voor de grote overwinning, ik hoop echt dat hij de $ 50.000 krijgt voor de ‘Performance of the Night. “

“Ik weet dat ik in alles nog veel moet evolueren, dat heb ik nooit verborgen gehouden, en elke dag hard trainen op zoek naar die evolutie. Hoe dan ook, het is verleden tijd. Ik wil jullie allemaal bedanken voor de steunbetuigingen die jullie blijven sturen, jullie zijn echt ongelooflijk”,besloot Vieira.

Bekijk ook

GENADE! Deze rivalen spaarde UFC-ster Khabib voor ernstig letsel

Ex-UFC-kampioen Khabib onthult dat hij met een aantal tegenstanders hij 'heel voorzichtig' was om deze niet permanent te beschadigen.

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page