Slechtste bokser ooit daagt beruchte UFC'er Nate Diaz uit
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Slechtste bokser ooit daagt beruchte UFC’er Nate Diaz uit

Slechtste bokser ooit daagt beruchte UFC’er Nate Diaz uit

Slechtste bokser ooit daagt beruchte UFC'er Nate Diaz uit

Ben Askren daagt Nate Diaz uit voor een UFC-gevecht. De Amerikaan zou graag het laatste gevecht op zijn contract tegen Diaz houden. Askren trok zich terug uit de UFC na verlies tegen Jorge Masvidal en Demian Maia. Ook verloor hij via KO van YouTube ster Jake Paul wat hem de titel de slechtste bokser ooit opleverde.

Voormalig UFC-weltergewicht Askren daagt nu dus Diaz uit voor een UFC-gevecht en zei dat blij te zijn om het laatste gevecht op zijn contract op deze wijze uit te voeren. Gisteren toog Askren naar zijn social media en daagde Diaz uit. De uitdaging volgt nadat de twee de dag ervoor elkaar heen en weer hadden uitgedaagd.

Je weet er niks van

Askren had gezegd dat hij vindt dat Paul een goede bokser is, wat ertoe leidde dat Diaz terugschoot en Askren vertelde dat hij niets van boksen afweet. Volgens Askren is hij geneigd het met Diaz eens te zijn dat zijn eigen boksvaardigheden niet op peil zijn. Askren wil echter ook dat Diaz weet dat deze niet over MMA-vaardigheden beschikt omdat deze veelal zwaar gehavend de UFC-kooi verlaat.

Na zijn pensionering keerde Askren terug naar het boksen, nadat hij eerder dit jaar door Jake Paul was uitgeschakeld. Sindsdien hebben we niet veel meer van Askren gehoord over opnieuw vechten. Maar het lijkt erop dat hij nu geïnteresseerd is in een terugkeer, alleen deze keer in de UFC, en hij heeft een specifieke tegenstander in gedachten. (Zie onderstaande video voor het Paul vs Askren gevecht).

Bekijk ook

Spierbonk! Conor McGregor groeit massaal ondanks blessure

Conor McGregor, voormalig UFC-kampioen heeft serieuze spieren kunnen opbouwen

Onverslaanbaar! Regian Eersel behoudt wereldtitel

Regian Eersel behield vandaag zijn ONE Championship lichtgewicht wereldtitel

Vechtbaas: ‘Niemand wil tegen deze man vechten’

Niemand durft het aan...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page