'Slappeling': Conor McGregor BASHED rivaal Khabib Nurmagomedov Nieuws
Nieuws

'Slappeling': Conor McGregor BASHED rivaal Khabib Nurmagomedov

'Slappeling': Conor McGregor BASHED rivaal Khabib Nurmagomedov

Conor McGregor blijft verbale klappen uitdelen naar zijn onlangs gepensioneerde rivaal Khabib Nurmagomedov. Gisteren noemde de Ier Khabib een slappeling omdat deze geen knock-out power zou hebben.

De Ier McGregor en de Rus Nurmagomedov waren jarenlang bittere rivalen, en de hoop was dat de twee ooit hun grote herkansing zouden krijgen in de UFC-kooi. Deze hoop is compleet vervaagd nu Nurmagomedov definitief met pensioen is gegaan.

Oud zeer

Dc kans voor McGregor om uit te halen naar zijn oude vijand, waar hijzelf ook graag nog eens tegenover had gestaan. Wat over blijft is zijn frustratie te uitten richting de Rus door op social media flink van leer te trekken. ,,8 ko / tko verdeeld over 30 gevechten = nul kracht. Vergeet het niet, teddybeer", twitterde McGregor.

Hoewel het record van Nurmagomedov misschien niet bezaaid is met knock-out overwinningen, is het nog steeds bezaaid met overwinningen en smetteloze periode. De Rus maakte de 30 overwinningen dan wel niet vol zonder maar een keer te verliezen, toch kan deze terug kijken op een geslaagde carrière bij de UFC.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws