'Sh*t gebeurt!' Zwaar letsel tijdens MMA-wedstrijd (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Sh*t gebeurt!' Zwaar letsel tijdens MMA-wedstrijd (video)

'Sh*t gebeurt!' Zwaar letsel tijdens MMA-wedstrijd (video)

Chance Rencountre liep een doorboorde long op en 5 gebroken ribben. Een trap van Andrey Koreshkov op Bellator 274 bleek afgelopen weekend fataal.

Samen met Koreshkov stond Rencountre in de co-headliner van Bellator 274. Het gevecht eindige abrupt toen Koreshkov contact maakte met een achterwaartse hiel kick. Deze vernietigde Rencountre en hem liet op het canvas neerstorten.

,,Chance Rencountre liep vijf gebroken ribben op en een lekke long door de hiel kick die Andrey Koreshkov gisteravond", zei Rencountre's manager Brian Butler zondag op Instagram. ,,Zijn binnenkant is compleet kapot getrapt. " Butler plaatste een röntgenfoto die de schade aan Rencountre's ribben liet zien.

Compleet kapot

Rencountre van zijn kant was duidelijk kapot van het verlies en de verwondingen die hij opliep, maar hij leek goed gehumeurd in zijn eigen post op Instagram. ,,Sh*t gebeurt. Iedereen bedankt voor de steun en beterschapswensen", schreef Rencountre.

,,Ik voel me best opgewekt voor een man met 5 gebroken ribben, een doorboorde long halfvol bloed en een gekneusde nier." Met een geplande operatie, is er geen exacte tijdlijn voor zijn herstel of wanneer Rencountre mogelijk wordt vrijgemaakt om weer in actie te komen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws