'Shit person en vechter'! MMA-kampioen spuugt op aartsrivaal
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Shit person en vechter’! MMA-kampioen spuugt op aartsrivaal

‘Shit person en vechter’! MMA-kampioen spuugt op aartsrivaal

Mohammad Fakhreddine staat op het punt om geschiedenis te schrijven in de MMA als de allereerste dubbele wereldkampioen uit de Arabische wereld. Evenals dat hij de eerste titelhouder in de geschiedenis van BRAVE Combat Federation zal zijn in twee gewichtklassen.

De regerend kampioen middengewicht gaat naar licht zwaargewicht om het op te nemen tegen Mohammed Said Maalem in een vacante titelstrijd die op 1 augustus in Milaan, Italië, in de headliner is van BRAVE CF 52: Bad Blood.

Fakhreddine vs Said Maalem zal de headliner zijn van BRAVE CF 52: Bad Blood, wat de eerste keer is dat de snelstgroeiende MMA-organisatie ter wereld een evenement organiseert in Italië. De baanbrekende show wordt georganiseerd in samenwerking met The Golden Cage en zal vechters van over de hele wereld in actie hebben.

Rot persoon

En de naam van het evenement zou niet meer in lijn kunnen zijn met de rivaliteit en het kwade bloed tussen beide mannen, die is ontstaan ​​sinds hun eerder geplande gevecht niet doorging op BRAVE CF 50. Op dat moment werd Fakhreddine gedwongen zich terug te trekken van het gevecht, tijdens het evenement zelf, wat Said Maalem ertoe aanzette om hem te vragen de titel te overhandigen, wat een serieuze rivaliteit tussen beide mannen op gang bracht.

De Algerijnse krachtpatser Said Maalem suggereerde zelfs dat Fakhreddine mede-Arabische strijders anders behandelde, en Fakhreddine deinsde niet terug toen hij zijn mening over zijn volgende uitdaging beschreef.

,,Weet je, ik ken hem niet echt als persoon, maar na wat hij de vorige keer in de kooi zei en de posts die hij op zijn sociale media plaatste, liet hij echt zien wat voor soort persoon hij is”, zei Fakhreddine. ,,Ik ga alleen zeggen wat ik zag, en ik zag een respectloos, goedkoop persoon. Als vechter heb ik geen respect voor hem, hij heeft niets gedaan, hij heeft niets bereikt dat het waard is om over te praten. Hij is een shit vechter”, aldus Fakhreddine.

Bekijk ook

Kickbokser slaat bodyguard bokslegende Mayweather Jizzy Mack aan puin! 'Had beter gekund'

🎥 | Kickbokser slaat bodyguard aan puin van Floyd Mayweather! ‘Had beter gekund’

De Japanner toonde geen genade

170 kilo reus Zuluzinho onderuit geklapt in rap tempo door Bombardier! 'Dikke KO'

170 kilo reus onderuit geklapt in rap tempo! ‘Dikke KO’ (video)

Dat is nou een echte dikke knock-out

‘GOAT!’ MMA-wereld eert Melvin Manhoef na laatste wedstrijd

Het was een emotioneel afscheid

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page