Sexy vechtster blijkt levensgevaarlijk, deelt flinke klappen uit (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Sexy vechtster blijkt levensgevaarlijk, deelt flinke klappen uit (video)

Sexy vechtster blijkt levensgevaarlijk, deelt flinke klappen uit (video)

Zonder twijfel is Valerie Loureda een van de mooiste vrouwelijk knokkers op deze aarde. Gezegend met perfecte rondingen spreekt de mooie vechtster tot veler verbeelding. Maar pas op want Loureda is geen katje om met fluwelen handschoenen aan te pakken.

Dat bewees Amerikaans stoot door in augustus haar tegenstander Tara Graff compleet te slopen. Na een doelgerichte stoot ging Graff neer tijden haar gevecht met Loureda op Bellator 243. Eenmaal op de grond maakte Loureda de partij af door ongenadig op Graff in te slaan.

Flink pak slaag

Toch beweren boze tongen dat Loureda niet zoveel voor zou stellen. Daar lijkt de knokker een einde te willen maken. In een video die ook nog eens door Bellator extra onder de aandacht werd gebracht. Toont zij haar grond and pound skills op een bokszak.

De tekst bij de video zegt genoeg waar bij Loureda een dikke middelvinger opsteekt naar haar haters: ,,Gewoon een Insta model, je bent geen echte vechter, je bent maar 3-0, je wordt neergehaald en onderworpen, je bent te mooi om te vechten, je zult nooit kampioen worden", schrijft Loureda. Nou dat valt nog te bezien. Arme toekomstige tegenstanders….

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws