Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Sexy vechtster blijkt levensgevaarlijk, deelt flinke klappen uit (video)

Sexy vechtster blijkt levensgevaarlijk, deelt flinke klappen uit (video)

Valerie Loureda mag dan een super lekker lichaam hebben met dito uitstraling. Toch wil zij serieus genomen worden als MMA-vechter.

Zonder twijfel is Valerie Loureda een van de mooiste vrouwelijk knokkers op deze aarde. Gezegend met perfecte rondingen spreekt de mooie vechtster tot veler verbeelding. Maar pas op want Loureda is geen katje om met fluwelen handschoenen aan te pakken.

Dat bewees Amerikaans stoot door in augustus haar tegenstander Tara Graff compleet te slopen. Na een doelgerichte stoot ging Graff neer tijden haar gevecht met Loureda op Bellator 243. Eenmaal op de grond maakte Loureda de partij af door ongenadig op Graff in te slaan.

Flink pak slaag

Toch beweren boze tongen dat Loureda niet zoveel voor zou stellen. Daar lijkt de knokker een einde te willen maken. In een video die ook nog eens door Bellator extra onder de aandacht werd gebracht. Toont zij haar grond and pound skills op een bokszak.

De tekst bij de video zegt genoeg waar bij Loureda een dikke middelvinger opsteekt naar haar haters: ,,Gewoon een Insta model, je bent geen echte vechter, je bent maar 3-0, je wordt neergehaald en onderworpen, je bent te mooi om te vechten, je zult nooit kampioen worden”, schrijft Loureda. Nou dat valt nog te bezien. Arme toekomstige tegenstanders….

Bekijk ook

Conor McGregor en Dustin Poirier moeten snel weer knokken

Conor McGregor en Dustin Poirier moeten zo snel mogelijk weer tegen elkaar vechten. UFC Baas ...

Fikse schorsing voor topkickbokser, 4 jaar niet vechten

Artur Kyshenko voormalig Glory kickbokser en AFC Kickboxing Champion in de categorie 81 kg, heeft ...

Knock-out feest vandaag in Singapore, kijk hier terug

ONE Championship hield vandaag haar FISTS OF FURY II evenement in Singapore. Voor de liefhebbers ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page