Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Sexy UFC-ring girls ‘niet langer welkom’ bij wedstrijden

Sexy UFC-ring girls ‘niet langer welkom’ bij wedstrijden

De mooie dames die rond paraderen tijdens de UFC wedstrijden kunnen hun schaarse kleding in de boom hangen.

De UFC kan gedwongen worden om Octagon-meisjes te dumpen nadat een politicus klaagt dat vrouwen die in bikini’s paraderen bij gevechten ‘ouderwets’ zijn. De sexy Octagon Girls konden verbannen worden van een UFC-evenement in Australië volgende maand nadat een politicus beweerde dat de traditie “achterhaald” was.

Net als bij boksen, zet men bij MMA-gevechten schaars geklede dames in om rond de kooi te paraderen voorafgaand aan elke ronde tijdens hun evenementen. Voorafgaand aan UFC 243 in het Marvel Stadium van Melbourne op 6 oktober, wordt de organisatie van Dana White echter geconfronteerd met oproepen om de “seksistische en achterlijke” gewoonte aan te passen.

Te veel afleiding

Sally Capp, de burgemeester van Melbourne zit achter het initiatief de schaar geklede dames te weren. Door het ontstane tumult zijn Octagon Girls Chrissy Blair, Brittney Palmer en Arianny Celeste zijn enorme favorieten geworden bij UFC-fans over de hele wereld.

Ze vertelde de Herland Sun: “Het is 2019, hebben we echt nog steeds schaars geklede vrouwen nodig om rond te dwalen in het midden van een vechtring tussen rondes?” Capp kan rekenen op veel bijval van medestanders die liever de dames in een jogging pak rondom de ring zien bewegen. Wat vindt u leiden de dames teveel af van de sport?

Bekijk ook

Video: Jorge Masvidal vs. Nate Diaz UFC 244 persconferentie

Afgelopen nacht hield de UFC haar persconferentie voor het UFC 244 event met in de hoofdrollen Nate diaz en Jorge Masvidal.

UFC Dana White: Daniel Cormier vs. Stipe Miocic 3 op komst

UFC-president Dana White heeft bevestigd dat voormalig wereldkampioen Daniel Cormier nog minstens één keer zijn opwachting zal maken.

Hesdy Gerges: ‘Als ik dit gevecht verlies stop ik met MMA’

Voormalig top kickbokser Hesdy Gerges staat voor zijn tweede MMA-wedstrijd bij Bellator