Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Sexy UFC-ring girls ‘niet langer welkom’ bij wedstrijden

Sexy UFC-ring girls ‘niet langer welkom’ bij wedstrijden

De mooie dames die rond paraderen tijdens de UFC wedstrijden kunnen hun schaarse kleding in de boom hangen.

De UFC kan gedwongen worden om Octagon-meisjes te dumpen nadat een politicus klaagt dat vrouwen die in bikini’s paraderen bij gevechten ‘ouderwets’ zijn. De sexy Octagon Girls konden verbannen worden van een UFC-evenement in Australië volgende maand nadat een politicus beweerde dat de traditie “achterhaald” was.

Net als bij boksen, zet men bij MMA-gevechten schaars geklede dames in om rond de kooi te paraderen voorafgaand aan elke ronde tijdens hun evenementen. Voorafgaand aan UFC 243 in het Marvel Stadium van Melbourne op 6 oktober, wordt de organisatie van Dana White echter geconfronteerd met oproepen om de “seksistische en achterlijke” gewoonte aan te passen.

Te veel afleiding

Sally Capp, de burgemeester van Melbourne zit achter het initiatief de schaar geklede dames te weren. Door het ontstane tumult zijn Octagon Girls Chrissy Blair, Brittney Palmer en Arianny Celeste zijn enorme favorieten geworden bij UFC-fans over de hele wereld.

Ze vertelde de Herland Sun: “Het is 2019, hebben we echt nog steeds schaars geklede vrouwen nodig om rond te dwalen in het midden van een vechtring tussen rondes?” Capp kan rekenen op veel bijval van medestanders die liever de dames in een jogging pak rondom de ring zien bewegen. Wat vindt u leiden de dames teveel af van de sport?

Bekijk ook

Boksbond helpt bij legaliseren MMA-wedstrijden

De legalisering van Mixed Martial Arts (MMA) in Frankrijk zal worden begeleid door de Engelse ...

Darren Till krijgt hoofdrol tijdens UFC Liverpool

PROBLEEM: Darren Till zegt af voor UFC 248

Youtube UFC-president Dana White zegt dat Darren Till geblesseerd is en dat de UFC op ...

K-1 legende Jérôme Le Banner slaat tegenstander knock-out (video)

Twee van de grootste legendes uit het K-1 Kickboksen vochten zondag tijdens Heat 46 in Tokio, Japan.