Scott Coker: rematch tussen Mirko Crocop en Fedor Emelianenko Nieuws
Nieuws

Scott Coker: rematch tussen Mirko Crocop en Fedor Emelianenko

Scott Coker: rematch tussen Mirko Crocop en Fedor Emelianenko
Scott Coker: rematch tussen Mirko Crocop en Fedor Emelianenko

Bellator President Scott Coker sluit een rematch tussen Mirko Crocop en Fedor Emelianenko niet uit. Afgelopen zaterdagavond nam Crocop revanche voor zijn nederlaag in 2011 wreken tegen Roy Nelson tijdens Bellator 216.

De Kroaat won de strijd met eenduidigheid van stemmen. Crocop breidde zijn winst record uit tot tien en heeft niet verloren sinds 2013.

Coker sprak met de pers na Bellator 216. Waar hij de mogelijkheid van de herkansing tussen Crocop en Fedor noemde:

Interesse

"Ik heb altijd gezegd dat Emelianenko ooit in Rusland of Japan kon vechten voordat hij met pensioen gaat, ik denk dat het een interessant voorstel voor ons zou zijn. "

LEES OOK: Crocop wint van van Roy Nelson tijdens Bellator debuut

"Vooral als we het in Moskou doen. Ik weet dat Mirko een rematch wil, zijn managers vroegen me over die mogelijkheid. Maar eerst moet ik met Fedor praten. "

Winnaar

Mirko verloor bij unaniem besluit van Emelianenko in augustus 2005 in de nostalgische Pride FC. Beide atleten ontmoetten in de kracht van hun leven en veel fans hebben zich afgevraagd wie er in een herkansing met de winst naar huis zou gaan.

Emelianenko nam recentelijk deel aan de Bellator MMA zwaargewicht GP, waar hij Frank Mir en Chael Sonnen versloeg, maar verloor de finale van Ryan Bader.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws