Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Schokkend: Verdachte martelmoord blijkt bekende MMA-vechter

Schokkend: Verdachte martelmoord blijkt bekende MMA-vechter

MMA al olympische sport

De Telegraaf publiceerde vandaag een artikel over de martelmoord op Esther Paul uit Almere. Een van de verdachten is de MMA-vechter Victor ’Tigri’ K.

Voorlopig wordt gesproken over verdachte en geen schuldige in deze zaak. Voor de insiders is Victor ’Tigri’ K geen onbekende, zo vocht hij onder andere bij de WFL, Kunlun, M-1 en diverse andere vechtsport organisaties.

Victor K. blijkt de schoonzoon te zijn van de tweede verdachte Mike J., uit Almere. Volgens de Telegraaf is Mike J. een bekende in het criminele circuit. Hij was ondermeer bodyguard van de in 2004 geliquideerde vastgoedgigant Willem Endstra.

Motorclub

Ook wordt er door de Telegraaf verwezen naar links met motorclub No Surrender, in december 2016 was er een overval op een woning in Almere. Het slachtoffer was een 78-jarige vrouw.

Esther zou een aantal leden van No Surrender hebben getipt over een groot geldbedrag wat in de woning van de oude vrouw aanwezig zou zijn. Zij was de moeder van Frank G. die vastzit voor een grote Hennep zaak.

Hulp

Of Victor ’Tigri’ K, het meisje hulp wilde bieden en onderdak bood samen met Mike J., zal het onderzoek verder moeten uitwijzen.

LEES HIER: Het gehele artikel van de Telegraaf

Bekijk ook

Legendarische topknokker Yodsanklai stopt ermee ‘geen puf meer’

Yodsanklai Fairtex, Muay Thai-legende kondigt zijn pensioen aan. De topvechter uit Thailand ging in 2017 al eens met pensioen, kwam terug. Maar lijkt nu definitief de bokshandschoenen aan de wilgen te hangen.

Strijd mee: Rico Verhoeven en Sara (5) lanceren confronterende video

Rico Verhoeven is ambassadeur van deStichting 'Voor Sara'. Als topatleet weet de kickbokskampioen hoe het is om te kunnen vertrouwen op goed werkende spieren.

GLORY Kickboxing komt dit jaar met aantal evenementen

Goed nieuws voor de kickboks fans wereldwijd. GLORY is in een vergevorderd stadium voor het ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page