Schokkend: Verdachte martelmoord blijkt bekende MMA-vechter Nieuws
Nieuws

Schokkend: Verdachte martelmoord blijkt bekende MMA-vechter

Schokkend: Verdachte martelmoord blijkt bekende MMA-vechter
Schokkend: Verdachte martelmoord blijkt bekende MMA-vechter

De Telegraaf publiceerde vandaag een artikel over de martelmoord op Esther Paul uit Almere. Een van de verdachten is de MMA-vechter Victor ’Tigri’ K.

Voorlopig wordt gesproken over verdachte en geen schuldige in deze zaak. Voor de insiders is Victor ’Tigri’ K geen onbekende, zo vocht hij onder andere bij de WFL, Kunlun, M-1 en diverse andere vechtsport organisaties.

Victor K. blijkt de schoonzoon te zijn van de tweede verdachte Mike J., uit Almere. Volgens de Telegraaf is Mike J. een bekende in het criminele circuit. Hij was ondermeer bodyguard van de in 2004 geliquideerde vastgoedgigant Willem Endstra.

Motorclub

Ook wordt er door de Telegraaf verwezen naar links met motorclub No Surrender, in december 2016 was er een overval op een woning in Almere. Het slachtoffer was een 78-jarige vrouw.

Esther zou een aantal leden van No Surrender hebben getipt over een groot geldbedrag wat in de woning van de oude vrouw aanwezig zou zijn. Zij was de moeder van Frank G. die vastzit voor een grote Hennep zaak.

Hulp

Of Victor ’Tigri’ K, het meisje hulp wilde bieden en onderdak bood samen met Mike J., zal het onderzoek verder moeten uitwijzen.

LEES HIER: Het gehele artikel van de Telegraaf

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws