Schijtert: ‘Jones durft geen gevecht met je aan te gaan’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Schijtert: ‘Jones durft geen gevecht met je aan te gaan’

Schijtert: ‘Jones durft geen gevecht met je aan te gaan’

Schijtbak: 'Jones durft geen gevecht met je aan te gaan'

Jon Jones zal volgens collega vechter Dominick Reyes een gevecht met de kersverse UFC zwaargewicht kampioen Francis Ngannou mijden. Jones roept volgens Reyes van alles maar is te schijterig om te komen knokken.

Volgens Reyes zal jones er alles aan doen om Ngannou uit de weg te gaan. Reyes baseert dit op zijn eigen ervaring met de Amerikaan. Deze zou een herkansing tegen Reyes uit de weg gaan. Via social media feliciteerde Reyes Ngannou met de titel maar waarschuwde ook.

,,Gefeliciteerd homie! Wat een optreden! Kalm, koel verzameld en dodelijk! Maar pas op voor Jon Jones hij zal r alles aan doen je te vermijden, net als onze herkansing, hij zal waarschijnlijk proberen hetzelfde met jou te doen, maar als hij wel komt vernietig hem dan”, aldus Reyes in zijn tweet.

Wegloper

Reyes en Jones ontmoetten elkaar vorig jaar op UFC 247, waarbij Jones een controversieel winst boekte en zo de wereldtitel lichtzwaargewicht in bezit hield. Niet zo lang geleden nam Jones de beslissing om de titel vacant te stellen en de overstap naar zwaargewicht te maken.

Hierdoor is een wraak gevecht met Reyes van de baan. Dat zit deze niet lekker vandaar zijn bericht aan Ngannou. Het zal interessant zijn om te zien wat de UFC nu met Ngannou doet. Hoewel de meeste fans het gevecht met Jones als volgende willen zien, gaf UFC-president Dana White aan dat Derrick Lewis in plaats daarvan, de volgende in de rij zou kunnen zijn om voor de titel te vechten.

Bekijk ook

Sportscholen nog steeds niet open na versoepelen maatregelen

De sport blijft voorlopig het haasje, wanneer hier verlichting komt is niet duidelijk.

‘De gevaarlijkste bitch is terug’: Ex UFC-kampioen claimt titelgevecht

Joanna Jedrzejczyk wil de winnaar van Zhang Weili vs. Rose Namajunas

UFC-baas: Whiplash vechter de schuld van Matchmaker

Normaal gesproken zou UFC-president Dana White de man in het midden zijn tijdens de staredowns om ervoor te zorgen dat het niet uit de hand loopt.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page