Schijtert: 'Jones durft geen gevecht met je aan te gaan' Nieuws
Nieuws

Schijtert: 'Jones durft geen gevecht met je aan te gaan'

Schijtert: 'Jones durft geen gevecht met je aan te gaan'

Jon Jones zal volgens collega vechter Dominick Reyes een gevecht met de kersverse UFC zwaargewicht kampioen Francis Ngannou mijden. Jones roept volgens Reyes van alles maar is te schijterig om te komen knokken.

Volgens Reyes zal jones er alles aan doen om Ngannou uit de weg te gaan. Reyes baseert dit op zijn eigen ervaring met de Amerikaan. Deze zou een herkansing tegen Reyes uit de weg gaan. Via social media feliciteerde Reyes Ngannou met de titel maar waarschuwde ook.

,,Gefeliciteerd homie! Wat een optreden! Kalm, koel verzameld en dodelijk! Maar pas op voor Jon Jones hij zal r alles aan doen je te vermijden, net als onze herkansing, hij zal waarschijnlijk proberen hetzelfde met jou te doen, maar als hij wel komt vernietig hem dan", aldus Reyes in zijn tweet.

Wegloper

Reyes en Jones ontmoetten elkaar vorig jaar op UFC 247, waarbij Jones een controversieel winst boekte en zo de wereldtitel lichtzwaargewicht in bezit hield. Niet zo lang geleden nam Jones de beslissing om de titel vacant te stellen en de overstap naar zwaargewicht te maken.

Hierdoor is een wraak gevecht met Reyes van de baan. Dat zit deze niet lekker vandaar zijn bericht aan Ngannou. Het zal interessant zijn om te zien wat de UFC nu met Ngannou doet. Hoewel de meeste fans het gevecht met Jones als volgende willen zien, gaf UFC-president Dana White aan dat Derrick Lewis in plaats daarvan, de volgende in de rij zou kunnen zijn om voor de titel te vechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws