SCHANDALIG: Scheidsrechter laat vechter door knokken na zware knock-out (video)
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / SCHANDALIG: Scheidsrechter laat vechter door knokken na zware knock-out (video)

SCHANDALIG: Scheidsrechter laat vechter door knokken na zware knock-out (video)

Als een vechter knock-out gaat en de 8 tellen niet haalt moet deze stoppen. Toch blijken niet alle scheidsrechters zich hier aan te houden. Zo bewijst een MMA-gala in Brazilië.

Een vechter in Brazilië ging zwaar knock-out. Maar de scheidsrechter beval hem door te vechten. De schandalige situatie deed zich afgelopen week voor tijdens een amateur MMA-gala genaamd Copa Thunder Fight. In een van de gevechten om de beker. Werd een vechter via een trap naar het hoofd knock-out getrapt.

De jongeman ging naar het canvas. Duidelijk al helemaal de weg kwijt werd hij aangevallen door zijn tegenstander. Deze bleef met een aantal neerwaartse stoten op de gevloerde vechter in hakken.

Sta op

De scheidsrechter stond er bij en keek er naar. Hij besloot de vechters uit elkaar te halen. Positioneerde zich boven de neergeslagen vechter en maakte een ‘time-out’ teken. Tot ieders grote verbazing nam hij de vechter apart. Vroeg of deze ok was en liet doorvechten.

Het duurde slechts enkele seconden voordat de man weer neerging. Dit keer door een stoot. De video ging viraal en de scheidsrechter kreeg zware kritiek. CANMMA (Comissão Atlética Nacional de MMA) die de scheidsrechter leverde. Heeft op zijn Instagram een ​​verklaring uitgebracht over wat er is gebeurd. En betreurt de slechte actie van de scheids.

Bekijk ook

UFC vechtbaas Dana White bevestigt terugkeer naar Fight Island Abu Dhabi

Iets meer dan zeven maanden na het laatste Fight Island-evenement keert de Octagon binnenkort terug naar het eiland.

Yoel Romero ziet $ 27 miljoen aan zijn neus voorbij gaan

Yoel Romero's financiële meevaller als gevolg van een rechtszaak tegen Goldstar Performance Products kreeg vandaag een nare wending.

Vannacht vecht SEX Cindy, maar overleeft zij de strijd?

Cindy Dandois, staat bekend als dement sexy vechter van België en vannacht staat zij tegenover killer Kayla Harrison

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page