SCHANDALIG: Scheidsrechter laat vechter door knokken na zware knock-out (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

SCHANDALIG: Scheidsrechter laat vechter door knokken na zware knock-out (video)

SCHANDALIG: Scheidsrechter laat vechter door knokken na zware knock-out (video)

Een vechter in Brazilië ging zwaar knock-out. Maar de scheidsrechter beval hem door te vechten. De schandalige situatie deed zich afgelopen week voor tijdens een amateur MMA-gala genaamd Copa Thunder Fight. In een van de gevechten om de beker. Werd een vechter via een trap naar het hoofd knock-out getrapt.

De jongeman ging naar het canvas. Duidelijk al helemaal de weg kwijt werd hij aangevallen door zijn tegenstander. Deze bleef met een aantal neerwaartse stoten op de gevloerde vechter in hakken.

Sta op

De scheidsrechter stond er bij en keek er naar. Hij besloot de vechters uit elkaar te halen. Positioneerde zich boven de neergeslagen vechter en maakte een 'time-out' teken. Tot ieders grote verbazing nam hij de vechter apart. Vroeg of deze ok was en liet doorvechten.

Het duurde slechts enkele seconden voordat de man weer neerging. Dit keer door een stoot. De video ging viraal en de scheidsrechter kreeg zware kritiek. CANMMA (Comissão Atlética Nacional de MMA) die de scheidsrechter leverde. Heeft op zijn Instagram een ​​verklaring uitgebracht over wat er is gebeurd. En betreurt de slechte actie van de scheids.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws