Schaamhaar! McGregor SCHOPT rivaal Poirier tijdens staredown MMA Nieuws
MMA Nieuws

Schaamhaar! McGregor SCHOPT rivaal Poirier tijdens staredown

Schaamhaar! McGregor SCHOPT rivaal Poirier tijdens staredown

Conor McGregor en Dustin Poirier vechten morgen voor de derde keer met elkaar. Na twee eerdere gevechten is de stand 1-1. In januari delfde McGregor het onderspit en wil wraak, wat zich uitte tijdens de verhitte staredown met een schop incident.

Waar McGregor geprezen werd om zijn gentleman schap tijdens het laatste gevecht in januari dit jaar, zijn de rollen nu omgedraaid. De Ier spuit al dagen vuur en betrekt zelfs de vrouw van Poirier in de strijd. Iets wat hij ook deed bij zijn aartsvijand en diens vrouw te beledigen door te zeggen dat zij een theedoek op haar hoofd droeg.

Mijn schaamhaar

Tijdens de staredown die volgde op de persconferentie afgelopen nacht spaarde McGregor de immer vriendelijk Poirier niet. ,,Ik dans op je hoofd en je vrouw wil weten of ik mijn schaamhaar scheer", scandeerde de Ier tegen Poirier.

De Hel brak los toen de twee eindelijk oog in oog stonden. UFC-baas Dana White die letterlijk in het midden stond en McGregor en Poirier uit elkaar moest houden, had een flinke taak. Het escaleerde toen het duiveltje in de Ier omhoog kwam en hij zijn rivaal een schop wilde verkopen. Het gevecht tussen McGregor en Poirier is morgennacht te zien op SBS 9 en via KIJK.nl.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws