Saul Rogers "The Hangman" tekent bij Bellator MMA Nieuws
MMA Nieuws

Saul Rogers "The Hangman" tekent bij Bellator

Saul Rogers "The Hangman" tekent bij Bellator

The Hangman, Saul Rogers tekent bij Bellator als een wildcard aanvulling voor de vedergewicht klasse

Saul Rogers noemt zichzelf 'de ongekroonde TUF-winnaar' maar sluit zich nu aan bij Bellator's snelgroeiende vedergewicht-lijst als het nieuwe gevecht seizoen begint. Saul Rogers maakt geen geheim over het feit dat het een "bitterzoete ervaring" was toen zijn falen om een Amerikaanse visumaanvraag goed af te ronden, hem belette om een paar jaar geleden deel te nemen aan de TUF Finale, maar de vechter uit Bolton (Engeland) start een nieuw hoofdstuk in zijn carrière als de nieuwste vechter voor Bellator MMA in zijn vedergewicht divisie.

Rogers gelooft dat hij heeft wat nodig is om de nieuwe vedergewichtkoning van Bellator te worden

Rogers, krachtig gebouwd en een echt karakter, die zijn eigen sportschool in Bolton heeft gebouwd in een oude fabriek, vermoedelijk ooit een katoenfabriek geweest, een omgeving met machines die de grind omarmen, het onderwijzen van vechtsportklassen aan iedereen, van 5-jarigen tot volwassenen, is van mening dat 2018 het jaar kan worden waarin hij nieuwe niveaus bereikt, en de zeer zelfverzekerde vechter gelooft dat hij heeft wat nodig is om de nieuwe vedergewichtkoning van Bellator te worden.

Teleurgesteld door de Visa kwestie

Rogers al een fijne set van vaardigheden getoond en met een ultra strijdlustige aard, en een duidelijke ambitie, zou de getatoeëerde vechter een ster kunnen worden in de vechtsport. In een exclusief interview over de nieuwe verhuizing, legde Rogers uit hoe teleurstellend het was om de vereiste Visa-kwestie niet af te maken om als vechter in de VS "te werken".

Rogers richt zich op het Bellator 194-evenement in Connecticut voor zijn debuut

Rogers richt zich op het februari Bellator 194-evenement in Connecticut om zijn debuut te maken in zijn nieuwe vechtsport, op de undercard van Matt Mitrione tegen Roy Nelson, in het zwaargewichttoernooi dat plaatsvindt in 2018.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws