Satoshi Ishii treft voormalig zwaargewicht kampioen tijdens KSW-debuut Nieuws
Nieuws

Satoshi Ishii treft voormalig zwaargewicht kampioen tijdens KSW-debuut

Satoshi Ishii treft voormalig zwaargewicht kampioen tijdens KSW-debuut
Satoshi Ishii treft voormalig zwaargewicht kampioen tijdens KSW-debuut

Eerder deze week werd bekend gemaakt dat de Olympische gouden medaillewinnaar Satoshi Ishii (19-8-1) een multi-fight contract tekende met KSW en nu lijkt hij klaar om zijn promotiedebuut te maken op KSW 47 in de Atlas Arena in Lodz, Polen op maart 23.

Ishii's tegenstander zal voormalig zwaargewicht kampioen Fernando Rodrigues Jr. (12-4) zijn. De Braziliaan heeft een flinke reputatie opgebouwd en staat te boek als een agressieve vechter.

LEES OOK: Satoshi Ishii tekent multi gevecht contract bij KSW

Rodrigues heeft tien overwinningen behaald, acht via TKO, tot nu toe in zijn carrière. Dit omvat zijn tweede ronde TKO overwinning op de langst regerende KSW zwaargewicht kampioen Karol Bedorf op KSW 37 waar Rodrigues de titel wist te veroveren.

Olympier

Na het winnen van een gouden medaille in judo op de Olympische Spelen in 2008 in Peking, richtte Satoshi Ishii zijn aandacht op MMA in 2009.

Sindsdien heeft hij overwinningen behaald tegen onder meer Tim Sylvia, Jeff Monson, Pedro Rizzo, Heath Herring en zelfs een overwinning op huidige KSW-zwaargewichtkampioen Phil De Fries.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws