Sage Northcutt maakt ONE FC debuut tegen Cosmo Alexandre Nieuws
Nieuws

Sage Northcutt maakt ONE FC debuut tegen Cosmo Alexandre

Sage Northcutt maakt ONE FC debuut tegen Cosmo Alexandre
Sage Northcutt maakt ONE FC debuut tegen Cosmo Alexandre

Na afgelopen nacht kunnen de geruchten de prullenbak in dat Sage Northcutt zijn debuut bij ONE Championship tegen Nieky Holzken zou maken. Hij zal tegen Cosmo Alexandre debuteren, de man die vorig jaar genadeloos door Holzken werd afgestraft tijdens het debuut van de Nederlander bij ONE.

Na drie opeenvolgende UFC-overwinningen, vindt Northcutt's eerste gevecht plaats tegen de kickboksspecialist Cosmo Alexandre tijdens een evenement in Singapore op 17 mei. Northcutt, 22, kondigde het nieuws aan op een ONE-mediabijeenkomst in Los Angeles op dinsdag.

LEES OOK: Sage Northcutt maakt ONE debuut tegen Nieky Holzken

Northcutt kreeg geen nieuw contract bij de UFC na zijn meest recente gevecht in juli vorig jaar, die hij afsloot met een overwinning op Zak Ottow op 170 pond. Hij won zes van zijn acht gevechten bij de Amerikaanse organisatie.

Bellator

De 36-jarige Alexandre heeft een ruime kickboks ervaring en vijf achtereenvolgende overwinningen bij Bellator-kooi MMA. Zijn laatste MMA-gevecht vond plaats in september 2016 op een show in Beijing, China, waar hij Musu Nuertiebieke versloeg via de eerste ronde TKO.

Het gevecht tussen Northcutt en Alexandre zal worden betwist op weltergewicht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws