'Sabotage!' UFC Titelgevecht McGregor dichterbij dan ooit - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Sabotage!’ UFC Titelgevecht McGregor dichterbij dan ooit

‘Sabotage!’ UFC Titelgevecht McGregor dichterbij dan ooit

'Sabotage!' UFC Titelgevecht McGregor dichterbij dan ooit

Conor McGregor zou zomaar de volgende kunnen zijn voor een kans op de UFC lichtgewicht titel. Dit nadat kampioen Charles Oliveira gisteren zijn wedstrijd gewicht niet haalde. Hiermee werd de titel van de Braziliaan afgenomen.

Braziliaan Oliveira kwam op 155,5 pond van de weegschaal. Een half pond boven de gewichtslimiet voor zijn titelgevecht tegen Justin Gaethje in Phoenix vanavond. De misser betekent dat de titel nu vacant is en zo zal blijven als Oliveira wint. Als Gaethje wint wordt deze wel kampioen.

Schokkend

UFC collega Belal Muhammad denkt dat de schokkende ontwikkeling de deur opent voor McGregor. Deze zou bij zijn terugkeer kunnen strijden om de titel, Muhammad zegt dat hij vermoedt dat de weegschaal welhaast gesaboteerd moet zijn door McGregor, wat niet echt waarschijnlijk lijkt.

,,Conor heeft waarschijnlijk de weegschaal gesaboteerd”, schreef Mohammed op social media. ,,Hij is de enige die hiervan profiteert. Als Justin morgen wint, ben ik er vrij zeker van dat Conor de volgende is.” McGregor was vooral actief op sociale media na het nieuws over Oliveira. Wat het vuur aanwakkerde dat hij een titelkans zal eisen.

Sloop hem compleet

Als Gaethje wint, is het duidelijk dat hij een kans tegen McGregor zou verwelkomen. Gaethje had een paar sterke woorden voor de voormalige kampioen in twee divisies tijdens de “Full Send Podcast”. Daar beloofde Gaethje niets over te laten van de Ier.

UFC-baas Dana White zei dat in april dat hij “niets” had voor McGregor, wachtend op zijn progressie door de blessure die de Ier al lange tijd aan de kant houdt. ,,Ik heb op dit moment letterlijk niets voor hem, hij is er nog niet klaar voor”, zei White. ,,We zullen zien wanneer hij klaar is om te vechten. ”

Bekijk ook

Boks beveiliger alsnog geschorst! 'Mike Tyson rematch volgende halte'

Boksende beveiliger toch geschorst! ‘Mike Tyson rematch volgende halte’

Julius Francis is alsnog geschorst voor zijn werk als beveiliger, na het knock-out slaan van een lastige kerel.

Mager ventje trapt lastige kerel onderuit! 'Neem die kicks'

Mager ventje trapt lastige kerel onderuit! ‘Neem die kicks’ (video)

Voor je het weet lig je plat op je muil

'Wat een klap!' Bokser knock-out door stoot uit de hel (video)

‘Wat een klap!’ Bokser knock-out door stoot uit de hel (video)

Artur Górski had zijn dag niet vanavond tijdens het Knockout Boxing Night 22-gala in Polen.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page