SABOTAGE: UFC ontslaat MMA-vechter zonder zelfvertrouwen
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / SABOTAGE: UFC ontslaat MMA-vechter zonder zelfvertrouwen

SABOTAGE: UFC ontslaat MMA-vechter zonder zelfvertrouwen

UFC vechter Max Rohskopf

Het is einde oefening voor UFC vechter Max Rohskopf. Hij werd ontslagen door bij de UFC na een controversieel einde van zijn recente debuut.

Het 25-jarige lichtgewicht Rohskopf is ontslagen door de UFC, zoals bevestigd door bronnen vanuit de organisatie. Rohskopf kreeg en kans uit duizenden toen hij opgeroepen werd te vechten bij de UFC, als invaller.

Rohskopf maakte furore op de regionale vechtscène terwijl hij een indrukwekkend 4-0-record bouwde. Trainend onder de beroemde worstelaar Robert Drysdale, het leek erop dat Rohskopf voorbestemd was voor de UFC.

Ik wil niet meer

Zijn kans kwam in een kort inval gevecht tegen Austin Hubbard bij UFC op ESPN 11 in Las Vegas. Ondanks dat hij sterk startte was Rohskopf snel uitgeput. En wilde hij opgeven, terwijl hij tussen de rondes door op zijn kruk ging zitten, vertelde hij zijn coach dat hij klaar was.

Deze probeerde zijn vechter te motiveren om de laatste ronde in te gaan. Met lood in zijn schoenen ging Rohskopf akkoord, maar saboteerde de ronde. De scheidsrechter greep in wat einde oefening betekende voor Rohskopf.

Zelf boycot

Na het controversiële einde legde Rohskopf aan website MMA Fighting de zelfsabotage uit, die uiteindelijk leidde tot het einde van het gevecht. “Ik heb dit mijn hele leven gedaan”, legde Rohskopf uit. “Ik heb mezelf geboycot. Zelfs toen ik worstelde op de middelbare school, was ik de beste in de staat en werd ik derde omdat ik mezelf geboycot had.”

“Ik was een van de beste jongens van het land op de universiteit, was nooit een All-American als het erop aankwam, omdat ik tegen mezelf zei dat ik het om welke reden dan ook niet verdien.”

Ik wil hier niet meer zijn

“Dat is precies wat ik deed in mijn gevecht met Austin. Het werd moeilijk, en ik keek naar mijn coach en zei: “Ik wil hier niet meer zijn. ” Niet omdat ik daar niet wilde zijn, maar omdat ik dacht dat ik het niet verdiende om daar te zijn . “

Deze uitspraken en de openheid van Rohskopf kost hem uiteindelijk de kop. De UFC zit niet te wachten op vechters zonder motivatie. Toch betekent het niet dat Rohskopf nooit meer bij de UFC zal kunnen vechten. Wellicht krijgt hij ooit nog een kans.

Bekijk ook

Badr Hari's belofte! 'Overeem overleeft 1e ronde niet'

Badr Hari’s belofte! ‘Overeem overleeft 1e ronde niet’

Nu het gevecht tussen de twee van 8 oktober dichterbij komt.

Belg Habirora slaat 2 tegenstanders knock-out! 'Niet te stoppen'

Belgisch talent slaat 2 tegenstanders knock-out! ‘9 seconden’

Tijdens de MMA Euro in Belgrado scoorde Habirora een geweldige knock-out

Dode man in Brabant is bekende kickbokser Errol Parris

Dode man in Brabant is bekende kickbokser Errol Parris

Vanmorgen werd het lichaam van Errol Paris ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page