Zien! Bader prolongeert wereldtitel tegen Moldavsky in slopend gevecht MMA Nieuws
MMA Nieuws

Zien! Bader prolongeert wereldtitel tegen Moldavsky in slopend gevecht

Zien! Bader prolongeert wereldtitel tegen Moldavsky in slopend gevecht

Ryan Bader, was de underdog maar versloeg Valentin Moldavsky in het Bellator 273 main event gisteravond in Phoenix, Arizona om zijn titel te behouden.

Interim-Bellator zwaargewicht kampioen Moldavsky was de die het gevecht als favoriet aanging werd verslagen op punten. Dit was Bader's eerste zwaargewicht titelverdediging sinds september 2019, toen hij een no-contest had tegen Cheick Kongo (lees verder onder video).

Bader-Moldavsky was een slopende aangelegenheid. Het leek erop dat het alles behalve dat zou zijn toen Bader zijn rivaal Moldavsky in de eerste 30 seconden met een stoot neerhaalde. Moldavsky overleefde het echter en kwam terug door Bader te domineren. Waardoor Moldavsky het grootste deel van de ronde in controle was.

Rematch tegen Kongo

De beslissing leek neer te komen op de vijfde ronde. Moldavsky bracht het grootste deel van de ronde door met het klem zetten van Bader. Maar Bader ramde met zijn ellebogen tegen Moldavsky's hoofd, die met zijn rug tegen het hek belandde. Bader richtte meer schade aan en kreeg het voordeel van de jury.

Na de wedstrijd kondigde Bellator aan dat Bader zijn titel zal verdedigen in een rematch met Kongo op 6 mei in Parijs.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws