Ruzie: MMA-vechter tekent 'onterecht' bij de UFC Nieuws
Nieuws

Ruzie: MMA-vechter tekent 'onterecht' bij de UFC

Ruzie: MMA-vechter tekent 'onterecht' bij de UFC
Ruzie: MMA-vechter tekent 'onterecht' bij de UFC

MMA-vechter Amir Aliakbari uit Iran, kondigde eerder deze week aan een contract te hebben getekend bij de UFC.

Daar blijkt nu een stokje voor gestoken te worden door de ACA een concurrerende vechtsport organisatie waar Aliakbari nog steeds aan verbonden blijkt te zijn.

Via Social media reageert deze dan ook uit monde van hun president: De president van ACA, Alexey Yatsenko, heeft een verklaring afgelegd over de contractbreuk door de Iraanse vechter Amir Aliakbari nadat hij had aangekondigd dat hij bij de UFC had getekend. "

Grote onzin

"De Iraanse vechter Amir Aliakbari heeft aangekondigd dat hij een contract met de UFC heeft getekend, waarbij hij vergeet dat hij een geldige overeenkomst heeft met ACA. We hebben de atleet aan zijn verplichtingen herinnerd en hebben tevens UFC-ondervoorzitter Shawn Shelby en matchmaker Mick Maynard op de hoogte gebracht, van de schending van de exclusieve overeenkomst van deze vechter met onze organisatie. "

ZIE OOK >> Iraanse MMA-vechter tekent bij de UFC

"We hebben alle documenten gestuurd die de verplichtingen van Aliakbari aan onze bond bevestigen. We wachten op uitleg van de vechter en de reactie van de UFC op dit onderwerp. We behouden ons het recht voor om gepaste maatregelen te nemen, om de belangen van onze organisatie te beschermen, "zei Yatsenko. "

Ruzie: MMA-vechter tekent 'onterecht' bij de UFC
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws