RUZIE: MMA-vechter en official gaan los bij weeg moment MMA Nieuws
MMA Nieuws

RUZIE: MMA-vechter en official gaan los bij weeg moment

RUZIE: MMA-vechter en official gaan los bij weeg moment
RUZIE: MMA-vechter en official gaan los bij weeg moment

De wegingen voor grote gevechten brengen altijd spanningen met zich mee. Haalt een vechter het gewicht of niet.

Tijdens de weging voor het Bellator 250 event van donderdag kregen een official en een vechter het aan de stok wat in een kleine verbale ruzie eindigde. Het is een bekende theorie in MMA dat vechters de neiging hebben om slechtgehumeurd te worden als ze afvallen, tot en met wanneer ze op de weegschaal stappen.

Mike Mazzulli, directeur van reglementen voor de Mohegan stam en de man die toezicht houdt Bellator's wegingen raakte in een woordenwisseling met vechter Brandon Girtz. De twee werden het niet eens over het gewicht van Girtz, die 146,25 pond woog vond dat hij op gewicht was ook al was het vastgestelde gewicht voor het gevecht op 145 gezet.

Teveel afvallen

Mazzulli vertelde hem dat zijn contractgewicht 145 was en dat zijn gewicht 146,25 was, waarmee hij een kwart pond over de limiet was. De vechter werd gezegd zijn broek uit te doen en nogmaals te wegen achter een handdoek. Girtz gewicht kwam daar op 145,6 pond.

Nadat Girtz, Mazzulli aangaf rustig te blijven, zei Mazzulli: "Het is altijd een probleem met iemand die een houding heeft terwijl ze aan het afvallen zijn. Het betekent dat ze te veel afvallen, dat is wat het betekent. " Later werd bericht op twitter dat de twee kemphanen de ruzie hebben bijgelegd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws