Russische 'vechtmachine' Shtyrkov tekent bij UFC (video) Nieuws
Nieuws

Russische 'vechtmachine' Shtyrkov tekent bij UFC (video)

Russische 'vechtmachine' Shtyrkov tekent bij UFC (video)

De UFC heeft Ivan Shtyrkov toegevoegd aan haar vechters rooster, de vechter staat bekend als een ware 'vechtmachine' en draagt de bijnaam 'The Ural Hulk'.

Shtyrkov komst naar de UFC wordt niet door iedereen met open armen ontvangen, zo waren de reacties op social media niet van de lucht. Er werd vooral verwezen naar de doping autoriteit van de UFC, de USADA.

Critici betichten de Rus ervan doping te gebruiken, en zeggen dat de USADA de handen vol zullen hebben aan de vechter. Het Pro MMA Record van Shtyrkov is volgens Tapology 16-0-1 (Win-Loss-Draw).

Grote namen

De Rus stond tegen grote namen in de kooi zoals UFC-veteranen Thiago Silva en Bigfoot Silva. Tijdens het RCC: Russian Cagefighting Championship 2 vocht hij in mei 2018 tegen Geronimo dos Santos, welke eindigde in een gelijkspel.

LEES OOK: Russische vechtmachine treft Thiago Silva

De Nederlandse top vechter Glibert Yvel zou tegen de Rus vechten in 2018, maar werd vervangen door Rodney Wallace. Met de komst van Shtyrkov, wordt de lichtzwaargewicht divisie van de UFC een stuk spannender. Een debuut datum is nog niet bekend gemaakt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws