Russische UFC'er Volkov weigert vlucht naar Londen: Gevecht in gevaar
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Russische UFC’er Volkov weigert vlucht naar Londen: Gevecht in gevaar

Russische UFC’er Volkov weigert vlucht naar Londen: Gevecht in gevaar

Russische UFC'er Volkov weigert vlucht naar Londen: Gevecht in gevaar

Dana White, UFC Baas zegt dat hij geprobeerd heeft Alex Volkov naar Engeland te krijgen. Echter weigert de Rus dit en lijkt zijn gevecht met Tom Aspinall in gevaar te zijn.

De oorlog in Oekraïne is ook ver buiten de grenzen van het door Rusland aangevallen land voelbaar. Zo wordt onder andere de sportwereld flink geraakt, waaronder vechters. Bekende vechters strijden inmiddels in het leger van Oekraïne en zeggen wedstrijden af. Degene die wel kunnen vechten hebben visum problemen (lees verder onder video).

Vooral de Russische vechters lopen tegen visum problemen aan, waaronder Volkov die gepland staat in de headliner van UFC Londen te vechten op 19 maart. Echter heeft de Britse regering aangekondigd geen visums te vertrekken aan Russisch atleten. UFC-Baas White werd gevraagd naar de status omtrent Volkov en zijn collega Russische vechters zoals Petr Yan.

Flinke problemen

,,We proberen hem (Volkov. red.), sneller naar Engeland te krijgen we hebben hem een vlucht aangeboden, zodat hij kan vechten”, zei White tegen TSN. “Als dit soort dingen uit de hand lopen, gaan we kijken naar mogelijke problemen en wat de mogelijkheden zijn, en proberen die te omzeilen. Laten we deze jongens dan eerder naar Engeland komen. Ik weet dat we hebben geprobeerd Volkov Rusland te laten verlaten, maar deze heeft geweigerd.”

Hij vervolgde: ,,Zoals ik jullie de hele tijd zeg, net als je denkt dat de wereld weer normaal wordt, wordt het nog gekker. Dus we zullen zien hoe het uitpakt. Als Petr Yan het land niet in kan?’ Ik heb geen idee wat er gaat gebeuren met Rusland en al die andere dingen. Ik weet het niet.” De UFC heeft een groot aantal Russen in haar gelederen. Als deze niet mogen vechten kan de organisatie flink in de problemen komen.

Bekijk ook

Mohammed Boutasaa in ONE Titel strijd op 21 oktober! 'Beste rivaal tot nu toe'

Mohammed Boutasaa in ONE Titel strijd op 21 oktober! ‘Beste rivaal tot nu toe’

Mohammed Boutasaa, is tot nu toe ongeslagen

Tiet voor wat anders! UFC Vechtster trucje met borsten | video

Tiet voor wat anders! UFC Vechtster trucje met borsten | video

Zij gaf haar volgers op Instagram een ​​kleine demonstratie

Badr Hari vs. Alistair Overeem! 'Wordt het de laatste ronde?'

Badr vs. Overeem! ‘Wordt het de laatste ronde?’

De twee vechters, respectievelijk 37 en 42 jaar oud

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page