Russen bedreigen UFC-vechter Covington: 'Pas op wat je zegt' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Russen bedreigen UFC-vechter Covington: 'Pas op wat je zegt'

Russen bedreigen UFC-vechter Covington: 'Pas op wat je zegt'

Jorge Masvidal, UFC-vechter en BMF titelhouder zegt dat Russische vechters bij ATT Colby Covington bedreigden. Dit nadat hij Khabib Nurmagomedov niet had gerespecteerd.

Aankomend weekend staat Masvidal tegenover Covington in een langverwacht wraakgevecht. De oude vrienden zijn gebrouilleerd na een flinke ruzie. Masvidal deelt in aanloop naar zijn clash met Covington enkele details uit hun trainingstijd in de sportschool van het American Top Team (ATT).

Covington traint niet meer bij ATT waar hij samen met Masvidal trainde. Maar tijdens zijn tijd daar heeft hij Khabib blijkbaar voor de gek gehouden. Een groep Russische vechters nam daar aanstoot aan en confronteerde hem in de douche (lees verder onder de video).

Slopen die gast

Tijdens een gesprek met ESPN MMA-verslaggever Marc Raimondi, voegde Masvidal eraan toe dat hij had gehoopt dat de Russen, Covington uit elkaar zouden hadden gescheurd. ,,Hij zei wat dingen over Khabib Nurmagomedov. We hebben een stel Russen hier [bij ATT] en raad eens? Die Russen hebben hem in de doucheruimte geconfronteerd omdat hij in de sauna was met zo'n vier of vijf van hen. "

,,En ze vertelden hem, 'Hé broer, zo kun je niet praten.' Hij zegt: 'Nee, het spijt me.' Destijds waren we helemaal niet cool omdat hij mijn coach al had opgelicht (Sindsdien zijn de twee vijanden). ,,Dus ik dacht: ik hoop dat ze hem slopen", zei Masvidal. De wraakwedstrijd Covington vs. Masvidal zal komend weekend eindelijk plaatsvinden in de T-Mobile Arena in Las Vegas, Nevada.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws