'Ruik je later': McGregor neemt afscheid van Khabib Nieuws
Nieuws

'Ruik je later': McGregor neemt afscheid van Khabib

'Ruik je later': McGregor neemt afscheid van Khabib

Khabib Nurmagomedov is definitief met pensioen gegaan. De UFC-lichtgewicht kampioen zal niet meer te zijn bij de organisatie. Aartsrivaal Conor McGregor nam op geheel eigenwijze afscheid van de Rus.

Het was wachten totdat McGregor zijn kans zou grijpen om Khabib een afscheid te gunnen. Op social media doet de Ier het op zijn manier. En laat in een bericht weten hoe hij over het pensioen van Khabib denkt.

Ruik je later

,,Gelukkig pensioen, ruik je later. Vergeet nooit wie er in het spel kwam en je maakte. Rechtstreeks uit mijn grote Ierse ballen. Onthoud mensen, als je zo erg een hekel hebt aan afvallen, hoef je alleen maar een gewchtklasse omhoog te gaan. God zegen", zegt McGregor op Instagram.

De vacante titel van Khabib zal bevochten worden tussen Charles Oliveira en Michael Chandler. Hiermee is de Ier een snelle kans op de titel voorlopig verkeken. Verwacht wordt dat McGregor en Dustin Poirier deze zomer met elkaar voor de derde keer zullen vechten. Wellicht met Khabib tussen het publiek.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws