Rozenstruik vs Sakai: Wie zal er overleven zaterdag in Las Vegas? Nieuws
Nieuws

Rozenstruik vs Sakai: Wie zal er overleven zaterdag in Las Vegas?

Rozenstruik vs Sakai: Wie zal er overleven zaterdag in Las Vegas?

Jairzinho Rozenstruik en Augusto Sakai hebben samen 21 knock-outs gescoord in hun respectievelijke MMA-carrières, met een algemeen eindpercentage van 80,8 procent. Geen van beide zwaargewichten heeft ooit een submission winst gescoord.

Morgen staan Rozenstruik tegenover elkaar op het UFC Vegas 28 evenement, voor beide vechters hangt er veel af van het gevecht. De Surinamer heeft al aangegeven geen verlies voor zijn kiezen te willen, en terug te zijn gegaan naar de tekentafel met zijn steun en toeverlaat toptrainer Michael Babb. En wat Sakai betreft die zal er ongewtijfeld hetzelfde over denken.

Rozenstruik en Sakai hebben een gemene deler, beiden stonden in de UFC kooi tegenover de Nederlandse legende Alistair Overeem die de UFC inmiddels verlaten heeft. De ogen zullen gericht zijn op de Surinamer Rozenstruik en Braziliaan Sakai, vooral de zwaargewichten zullen met veel belangstelling de verrichtingen volgen.

De grote favoriet

De 33-jarige Surinaamse vechter haperde toen hij een opstapje kreeg in competitie. Hij werd in 20 seconden gefinisht door de huidige kampioen Francis Ngannou in hun gevecht op mei 2020. Hij behaalde een overwinning op voormalig kampioen Junior dos Santos voordat verloor tegen de opkomende topknokker Cyril Game in hun wedstrijd in februari.

Sakai (30) maakte een sterke indruk door gevarieerde vaardigheden te laten zien terwijl hij zijn eerste vier UFC-gevechten won. Maar twee daarvan kwamen via split decision en toen hij werd geconfronteerd met een tegenstander van een hoger kaliber, werd hij in september vorig jaar door Overeem gestopt. De bookmakers zetten Rozenstruik op -130 wat inhoudt dat hij de favoriet is boven Sakai met +110 voor deze wedstrijd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws