ROT OP: Voormalig UFC-kampioen weigert te vechten in Londen – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ROT OP: Voormalig UFC-kampioen weigert te vechten in Londen

ROT OP: Voormalig UFC-kampioen weigert te vechten in Londen

Dat de UFC buiten Amerika haar MMA-events organiseert, betekent niet dat al haar vechters staan te springen om deel te nemen.

Dat de UFC buiten Amerika haar MMA-events organiseert, betekent niet dat al haar vechters staan te springen om deel te nemen.

Zo ook voormalig UFC-kampioen weltergewicht Tyron Woodley, hij is niet bereid om naar het buitenland te gaan om een ​​gevecht aan te gaan. Woodley heeft niet meer gevochten sinds hij verloor van Kamaru Usman bij UFC 235 in maart.

Rot lekker op

In een recente livestream op sociale media zei Woodley dat hem werd aangeboden om te vechten tijdens het UFC event in maart, maar hij bedankt voor de eer. “Ik ben klaar om snel te vechten, de UFC wil dat ik in Londen vecht. Rot lekker op, ik ga niet helemaal naar Londen om te vechten, “zegt Woodley.

Woodley vocht slechts driemaal buiten de Verenigde Staten in zijn carrière als MMA-vechter. “18 januari, 25 januari, 8 februari wil ik vechten in de Verenigde Staten. Ik wil het land niet uit om te vechten. Als ik het land uit wil doe ik dat voor een vakantie. Ik ben de vijfvoudig wereldkampioen, ik vecht hier tegen koning.”

Bekijk ook

VERBOD: UFC’er Benoit trillend op weegschaal, ziet gevecht verdampen

Ryan Benoit ging bijna letterlijk onderuit bij de officiële weging vandaag voor UFC Vegas 26

Blunder scheids kost ex-UFC’er Werdum winst PFL-debuut

Blunder scheids kost ex-UFC'er Werdum winst PFL-debuut

Kruipend door de ring: Leverstoot ‘KO’ vloert bokser

De licht zwaargewicht boswedstrijd was gepland voor zes rondes

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page