Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Rory MacDonald: ‘ik wist dat ik het gevecht met Gegard Mousasi zou verliezen’

Rory MacDonald: ‘ik wist dat ik het gevecht met Gegard Mousasi zou verliezen’

Rory MacDonald: 'ik wist dat ik het gevecht met Gegard Mousasi zou verliezen'
Youtube

Het was verrassend om MacDonald over zijn verlies tegen Bellator middengewicht Gegard Mousasi afgelopen september te horen spreken. Vandaag sprak hij openhartig met MMA-journalist Ariel Helwani over het hoe en wat van zijn verlies.

Tijdens de MMA-show van Ariel Helwani sprak MacDonald over een slecht trainingskamp en dat hij de motivatie miste ondanks dat het een van de grootste gevechten in de geschiedenis van Bellator was.

‘Ik heb me niet goed voorbereid,’ zei Macdonald. “Ik had te veel afleiding en was gewoon niet gefocust, ik had geen vuur in mijn aderen zoals ik gewoonlijk wel heb. ”

LEES OOK

Gegard Mousasi verdedigt titel in 2019

 

Verliezen

Mousasi domineerde MacDonald vanaf de openings bel. Hij plaatste effectieve jabs tijdens het gevecht en kreeg zijn tegenstander met gemak naar de grond. MacDonald gaf toe aan Helwani dat hij ‘wist dat hij het gevecht zou verliezen’ tussen de eerste en tweede ronde.

“Tijdens het gevecht voelde ik me bevroren, ik voelde me alsof alles verloren was,” zei MacDonald. “Al mijn voetenwerk, al mijn stoten … ik kreeg het niet voor elkaar. Alles in mijn hoofd was traag, er was geen vuur, geen passie om me hard te laten vechten. Ik wist dat het klaar was.”

Om het interview te bekijken klik hier.

Bekijk ook

Surinaamse MMA-vechter geëerd door president Bouterse

Een grote eer noemt hij het zelf zijn bezoek aan de president van zijn land. ...

MMA-kampioen opgepakt voor ‘bizarre’ moord in nachtclub

Vadim Olenchik, een Oekraïense MMA-kampioen, is afgelopen week opgepakt in Sint-Petersburg wegens de vermeende moord ...

UFC kampioen Daniel Cormier maakt opmerkelijke carrière stap

UFC: MMA-champ Daniel Cormier trekt pensioen plannen in

Vorig jaar kondigde Daniel Cormier aan dat hij graag zou stoppen bij de UFC en ...