Robert Whittaker overleeft bloederig gevecht met Darren Till MMA Nieuws
MMA Nieuws

Robert Whittaker overleeft bloederig gevecht met Darren Till

Robert Whittaker overleeft bloederig gevecht met Darren Till
Robert Whittaker overleeft bloederig gevecht met Darren Till

Voormalig UFC-middengewicht kampioen Robert Whittaker behaalde zondag zijn eerste overwinning in twee jaar. Hij won van Darren Till op Fight Island.

Whittaker vs Till was een rommelig, technisch gevecht. Dat een bemoedigende stap voorwaarts was voor Whittaker. Die de wedstrijd met een glimlach en een gruwelijk bloedige snee boven zijn linkeroor beëindigde.

Whittaker won zijn middengewicht riem in 2017. Maar de Australische vechter verdedigde het slechts één keer en miste veel tijd met blessures. Hij verloor de titel afgelopen oktober aan de Nieuw-Zeelandse Israël Adesanya.

Niet afgeschreven

Whittaker trok zich vervolgens terug uit een gepland comeback-gevecht omdat hij zich opgebrand voelde. Hij keerde niet gemakkelijk terug. Maar de ex-kampioen liet tegen Till zien nog steeds mee te tellen.

"Dit gevecht was zo stressvol', zei Whittaker. "Ik hoop dat de fans en iedereen het kunnen waarderen. Dat was een van de meest technische gevechten die ik ooit heb gevoerd. We kenden elkaars sterke punten. Ik moest me onderweg echt aanpassen."

Meer top gevechten

Er waren stonden nog meer gevechten op de UFC rol. Veteraan zwaargewicht Fabrício Werdum versloeg Alexander Gustafsson door middel van armbar-submission halverwege de eerste ronde.

BEKIJK HIER ALLE UITSLAGEN VAN UFC: Whittaker vs Till

Maurício "Shogun" Rua behaalde een amusante split-decision overwinning op mede-Braziliaanse veteraan Antônio Rogério Nogueira in de laatste van vier UFC-shows in twee weken in het Midden-Oosten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws