Rivaal wil pensioen Overeem tegenwerken: 'Eerst nog langs mij'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Rivaal wil pensioen Overeem tegenwerken: ‘Eerst nog langs mij’

Rivaal wil pensioen Overeem tegenwerken: ‘Eerst nog langs mij’

Alistair Overeem (links) en Derrick Lewis

Derrick Lewis zegt dat hij een gevecht wil met Alistair Overeem wil. Nog voordat de Nederlandse MMA-legende met pensioen gaat. Lewis hoopt nog steeds dat hij de kans krijgt om tegen Alistair Overeem te vechten.

Het leek er jarenlang op dat Lewis en Overeem op ramkoers zaten, waardoor de twee met elkaar in botsing zouden komen. Om welke reden dan ook, is het gevecht noot tot wasdom gekomen. Nu Overeem plannen lijkt te maken voor een pensioen, wil Lewis dat het gevecht alsnog plaatsvindt.

De reden waarom Lewis tegen Overeem wil vechten, is simpel. Hij is geïrriteerd dat de Nederlander zei dat deze Lewis makkelijk zou kunnen verslaan. Beide vechters hebben elkaar er ook van beschuldigd de ander af te wijzen.

Gevecht moet er komen

,,Hij zei dat het een gemakkelijk gevecht tussen mij en hem zou worden, het zou makkelijk geld verdienen zijn voor hem”, zei Lewis. ,,Wat zei hij nog meer? Dat hij nooit een gevecht heeft afgewezen, maar ik geloof dat we hem de afgelopen drie jaar vier keer hebben gebeld en hij wilde er niets van hebben. “

Zaterdag staat Lewis tegenover Curtis Blaydes in de headliner van UFC Vegas 19. Wat de uitkomst ook wordt, Lewis ziet er nog een gevecht na tegen Overeem. Maar dan moet de Nederlander niet met pensioen gaan.

Bekijk ook

10 seconden! Overeem: ‘Snel einde Verhoeven gevecht’ (video)

Alistair Overeem en Rico Verhoeven kwamen vanavond voor het eerst oog in oog te staan.

UFC’er deelt heftige video! ‘En dat 4 ronden lang’

Op Instagram toont de harde knokker gisteren een video

Beruchte trainingsmaat McGregor opgepakt door de politie

Dit is al het zoveelste incident waar de vechter bij betrokken is...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page