Rivaal stuurt Conor McGregor uitdagend bericht:' Waar ben je McNuggets?' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Rivaal stuurt Conor McGregor uitdagend bericht:' Waar ben je McNuggets?'

Rivaal stuurt Conor McGregor uitdagend bericht:' Waar ben je McNuggets?'

Tony Ferguson heeft Conor McGregor een bericht gestuurd voorafgaand aan de herkansing van de Ier met Dustin Poirier bij UFC 257. Poirier en McGregor komen vannacht voor de tweede keer tegen elkaar in actie op Yas Island, Abu Dhabi.

Vooruitlopend op de langverwachte terugkeer van McGregor naar de Octagon. Ging voormalig UFC interim lichtgewicht kampioen Tony Ferguson naar Twitter met de volgende video en boodschap voor de Ierse ster.

"Waar ben je bij McNuggets!?!?" Schreef Ferguson bij de video. Ferguson wacht momenteel op zijn volgende opdracht van UFC-officials. maar men kan er zeker van zijn dat Ferguson zijn ogen zal hebben op de twee belangrijkste lichtgewicht wedstrijden van aankomende nacht.

Aandacht trekken

Een daarvan is die tussen McGregor en Poirier. Ferguson heeft kenbaar gemaakt zeker een gevecht met de Ier te willen. Vandaar zijn boodschap op Twitter. Waarmee Ferguson zich lijkt te willen verzekeren van de aandacht van de Ier.

McGregor heeft laten doorschemeren dat hij druk wil blijven na de wedstrijd van zaterdag met Poirier. Dus een toekomstig gevecht met Tony Ferguson ligt niet buiten de mogelijkheden.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/gratis-kijken-naar-conor-mcgregor-vs-dustin-poirier-2-en-meer/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws